Help mijn papa bij het betalen van een NAH kortverblijf

Help mijn papa bij het betalen van een NAH kortverblijf

Hallo allemaal! Ik zou graag mijn ouders helpen bij het betalen van een NAH kortverblijf.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal! 

 

Ik ben Margot voor de rest blijf ik anoniem omdat het toch altijd moeilijk is om geld te vragen als het wat moeilijk gaat. 

 

Korte uitleg : 

Ik schrijf hier een korte uitleg voor de mensen die niet heel het verhaal willen lezen. Mijn papa heeft hulp nodig voor het betalen van een NAH-kortverblijf. Mijn papa is halfzijdig verlamt en heeft enorm veel hulp nodig bij :  wassen, eten, wandelen,.. Mijn mama helpt bij dit allemaal. Daarnaast heeft hij ook een chronisch darmprobleem. Omdat mijn papa een chronisch darmprobleem heeft moet hij meermaals in de nacht naar het toilet. Mijn mama ondersteunt hem (bij het wandelen naar het toilet). Waardoor mijn mama en mijn papa geen oog dicht doen.  Dit is niet vol te houden… Daardoor hebben mijn ouders samen besloten dat mijn papa naar een NAH kortverblijf gaat. Hier krijgt mijn papa de juiste zorg. Het kost 80 euro voor 1 dag kortverblijf. Dit kunnen we voor enkele maanden niet betalen. Daarom hebben we u hulp nodig! Moesten deze kosten er niet meer zijn zouden er enorm veel last van mijn ouders hun schouders vallen. 

 

Gehele uitleg : 

Mijn papa kreeg in 2018 een beroerte sinds toen heeft ons gezin het enorm moeilijk gekregen. Mijn papa hield er een halfzijdig verlamming aan over. Deze vaststelling was enorm zwaar voor ons gezin en nog het meeste voor mijn papa en mama. 

 

Mijn papa had sinds toen enorm veel hulp nodig (voor naar toilet te gaan, wassen, naar de kinesist gaan meermaals per week, doktersbezoeken,…). Mijn mama is al jaren mijn papa aan het helpen.  Mijn mama gaat altijd boven haar grenzen omdat ze zoveel van mijn papa houd. Maar niet enkel moet ze voor mijn papa full-time verzorgen ze gaat ook nog eens werken zodat er genoeg geld is voor in de maand toe te komen. 

Naas de halfzijdig verlamming heeft mijn papa ook nog andere complexe problemen : zoals autisme, psychoses, een chronisch darmprobleem en epilepsie. Deze laatste jaren waren er meermaals aanvallen van zowel epilepsie als de psychoses. Dit waren moeilijke tijden. Naast de verzorging van mijn papa, de job van mijn mama kwam deze problematieken er ook nog eens bij. Het was voor iedereen heel zwaar om de psychoses bij hem te zien. 
 

Ik vermelde ook dat mijn papa een chronisch darmprobleem heeft. Dit is hetgeen wat het zwaarste weegt op het moment. Mijn papa moet meermaals naar het toilet in de nacht. Mijn mama moet ondertussen helpen met het stappen naar daar. Hierdoor doen zowel mijn mama als mijn papa geen oog dicht.  

Daarom hebben mijn ouders samen besloten om voor een bepaalde tijd een NAH  kortverblijf (speciaal voor mensen die een beroerte hebben gehad) te boeken. Dieze boeking is gebeurd maar kost enorm veel. Deze kosten kunnen we er niet bijnemen. Daarom hebben we wat sponsoring nodig (1 dag = 80 euro). Zou krijgt mijn papa de zorg die hij nodig heeft en verdient. Zo krijgt mijn mama even tijd om op adem te komen. 

Moesten jullie met deze actie willen helpen zo dit geweldig zijn! Elk klein beetje helpt. We appreciëren het enorm! 

 

Alvast bedankt! 

Margot 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-03-2024 gestart
65x bekeken

Actie georganiseerd door:

Margot Anoniem

Margot Anoniem

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-03-2024 gestart
65x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog