HELP Mohamed vechten tegen kanker

HELP Mohamed vechten tegen kanker

Deze oude man uit Nador heeft dringend onze hulp nodig. Hij heeft de diagnose van kanker aan de pancreas gekregen.

 

Laten we samen een verschil maken voor deze moedige man die momenteel strijdt tegen pancreaskanker. Onze dierbare vriend, Mohamed, bevindt zich in een moeilijke situatie - een operatie en chemotherapie zijn essentieel voor zijn herstel, maar hij staat voor financiële uitdagingen. Als een oudere man zonder werk en pensioen, heeft hij onze steun nodig om deze zware periode te overwinnen.

 

Mohamed is niet alleen een strijder tegen kanker, maar ook een geliefd lid van onze gemeenschap. Laten we samen een helpende hand bieden en bijdragen aan zijn genezingsproces. Jouw donatie kan het verschil maken in het bieden van de noodzakelijke medische zorg en het verlichten van de financiële lasten waarmee hij momenteel wordt geconfronteerd.

 

Geef alsjeblieft gul om Mohamed de kans te geven op een volledig herstel. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het doel van het verbeteren van zijn levenskwaliteit en het bieden van hoop in deze uitdagende tijd. Laten we samen compassie tonen en onze solidariteit laten zien.

 

Doneren is eenvoudig. Je kunt een bijdrage leveren. Alle donaties zullen rechtstreeks worden gebruikt voor de medische kosten van Mohamed.

 

Laten we samen laten zien dat liefde en steun geen grenzen kennen. Samen kunnen we het verschil maken en Mohamed helpen bij zijn reis naar herstel. Bedankt voor jouw vrijgevigheid en medeleven. Samen staan we sterk!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-01-2024 gestart
1836x bekeken

Actie georganiseerd door:

Samir El Hachioui

Samir El Hachioui

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-01-2024 gestart
1836x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog