Help Noor aan een hulphond!

Help Noor aan een hulphond!
Noor Veenis

Hoii ik ben Noor! Hieronder mijn verhaal over waarom ik een hulphond nodig heb en daarvoor u om hulp vraag.

 

Hoii mijn naam is Noor ! 

Ik loop ontzettend vast in het leven. Mede door mijn psychische problematiek. Ik ben gediagnostiseerd met Depressie, autisme en suïcidale gedachten. Ik heb al meerdere behandelingen gedaan en van alles geprobeerd, maar helaas heeft het niet het effect wat ik hoop. 

Ik hou ontzettend van dieren, ze brengen me rust en liefde. Daarom ben ik ook een hulphonden traject ingegaan, ik heb de intake gehad en groen licht gekregen. Helaas kost dat ook heel veel geld, een bedrag wat ik niet kan betalen. Daar heb ik uw/ jullie hulp voor nodig! 

Met de hulphond hoop ik weer meer dingen te durven. In het openbaar vervoer te gaan, naar school, winkels en nog meer. Een hond zou kunnen aangeven wanneer ik veel spanning heb voor dat het te veel wordt. Door mijn autisme heb ik weinig vertrouwen in mensen en voel ik me vaak onveilig in de wereld. Ik heb ook een enorme last van overprikkeling; snel last van geluiden, licht en meer. Ik kan deze dingen moeilijk filteren in mijn hoofd waardoor de negatieve gedachten het snel overnemen en het niet goed met mij gaat. Wanneer het niet goed met mij gaat heb ik een verkeerde coping, ik hoop dat beter te kunnen leren. Door de rust die ik ervaar van dieren raak ik minder snel overprikkeld waardoor ik dan ook minder last heb van negatieve gedachten. Met een hond heb ik een maatje, ik ben dan nooit alleen. Hiernaast heb ik een doel om te leven. Ik moet de hond verzorgen, uitlaten, opvoeden en er mee spelen. Een echte verantwoordelijkheid. De hond geeft mij routine in de dag. 

Het is voor mij een enorme stap om een crowdfunding op te zetten, daarom doe ik dit ook niet voor niets. Ik denk dat een hulphond mij echt kan gaan helpen, het is een hele grote stap in mijn herstel. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen mij hierin kunnen helpen. Het zou fijn zijn als u dit kan delen. Alvast bedankt! 
 
 

Lieve iedereen, 

(16-10-2022) Hier even een update van mij! Heel veel mensen hebben gedoneerd en daar ben ik echt super dankbaar voor! Hierdoor heb ik mijn hondje kunnen kopen. Zijn naam is Bodhi en is 21 weken oud. het is ene echte doerak maar ook een lieverd. Hij kan heel rustig zijn als het moet en hij leert heel snel.                                Ik heb nu 2x per week training met hem en hij pakt het goed op. Soms is hij een beetje dommig maar dat is alleen maar grappig. hij groeit als kool dus hij springt Als een gek in het rond. Hij houd van het bos En het strand!          

Door Bodhi durf ik weer naar school te gaan en ben ik begonnen met een opleiding. Hij gaat mee en vaak blijft hij vlak bij me op de grond. Ook gaat hij mee naar andere afspraken en in de bus. Heel erg bedankt iedereen!! 😊 

Liefs Noor en Bodhi! 🦮🌼 

p.s: wij hebben ook een instagram account waar we heel veel op delen. kijk maar eens! hulphond_.bodhi 
 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-01-2022 gestart
12057x bekeken

Actie georganiseerd door:

Noor Veenis

Noor Veenis

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-01-2022 gestart
12057x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog