Help ons jongeren te ondersteunen na de inbraak in onze muziekstudio.

Help ons jongeren te ondersteunen na de inbraak in onze muziekstudio.
SS Mathilda

Dankzij jou kunnen we doorgaan met het maken van muziek en het bouwen aan een betere toekomst.

 

Sulyviene Mathilda is de oprichter en eigenaar van SDtalent. In 2020, tijdens de coronapandemie, heeft ze SDtalent opgericht met als missie om jongeren in Almere zowel maatschappelijk als muzikaal te ondersteunen. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen, waarbij muziek een therapeutische rol speelde in haar jeugd en haar hielp een beter leven op te bouwen, wil zij deze kracht van muziek doorgeven aan de nieuwe generatie. SDtalent biedt jongeren niet alleen muzikale projecten, maar ondersteunt hen ook bij het aanpakken van problemen op een van de acht levensgebieden. Naast haar inzet voor de talentontwikkeling van jongeren, richt Sulyviene zich ook op het bevorderen van hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Onze muziekstudio is altijd een veilige haven geweest voor kwetsbare jongeren uit de buurt. Het is een plek waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen, hun creativiteit kunnen uiten, en een gemeenschap kunnen vinden waarin ze zich gewaardeerd en gesteund voelen. Helaas heeft een recente inbraak deze veilige plek ernstig beschadigd, en we hebben jouw hulp nodig om onze jongeren te blijven ondersteunen.

Deze inbraak heeft een diepe impact gehad op onze jongeren. Sommigen van hen hebben thuis niet de middelen om hun muzikale ambities na te streven en vertrouwen op onze studio als hun creatieve uitlaatklep. Nu onze apparatuur is gestolen, voelen zij zich verloren en ontmoedigd. We willen hen laten zien dat er nog steeds hoop is, en dat er mensen zijn die om hen geven.

Met jouw hulp kunnen we nieuwe apparatuur aanschaffen, de studio herstellen en doorgaan met het aanbieden van gratis muzieklessen, workshops en opnamemogelijkheden. Elke donatie, groot of klein, helpt ons om de deuren van de studio weer te openen en de dromen van deze jongeren levend te houden.

Jouw bijdrage zorgt ervoor dat de jongeren zich weer kunnen focussen op hun passie en hun potentieel kunnen bereiken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze tegenslag hen niet tegenhoudt, maar juist motiveert om sterker terug te komen.

Help ons om de toekomst van deze jongeren veilig te stellen. Doneer vandaag nog en deel deze campagne met je vrienden en familie. Laten we samen laten zien dat we niet toegeven aan tegenslagen, maar sterker worden door onze gemeenschap te steunen.

Wij, en vooral de jongeren, zijn je enorm dankbaar voor je steun. Dankzij jou kunnen we doorgaan met het maken van muziek en het bouwen aan een betere toekomst.

Voor meer informatie kunnen jullie onze website bezoeken:
www.sdtalent.nl

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-08-2024 gestart
1835x bekeken

Actie georganiseerd door:

SS Mathilda

SS Mathilda

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-08-2024 gestart
1835x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog