Help ons met het benefietconcert voor kansarme Nepalese kinderen

Help ons met het benefietconcert voor kansarme Nepalese kinderen

Een kleine bijdrage of toegangskaartje voor het benefietconcert voor Nepal in Tilburg

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden, familie, collega's, kennissen, geïnteresseerden, enzovoort,

Als stichting hebben we uw hulp hard nodig om een benefietconcert te organiseren ten behoeve van kansarme kinderen in Nepal. 

Om ons volgende grote project voor kinderen mogelijk te maken vragen wij u het benefietconcert door het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO) in de Concertzaal in Tilburg op 2 juni 2024 te ondersteunen met een kleine bijdrage. Een kleine bijdrage helpt ons bij de opbouw van het benefietconcert. Wij en de kinderen die we ondersteunen zijn u ontzettend dankbaar! U bent natuurlijk ook van harte welkom op het concert zelf! (Almeers Jeugd Symfonie Orkest & Rosin Octet - Concert voor Nepal | Evenementen | Schouwburg Concertzaal Tilburg)

In 2007 heeft Rien Koopmans stichting Medora opgericht om arme kinderen in Nepal een gezonde toekomst te kunnen bezorgen met steun van vele Tilburgers, patiënten, collega’s, vrienden en familie. We zijn gestart met de bouw van een gezondheidscentrum om van daaruit scholen te bezoeken om kinderen basale hygiëne bij te brengen door ze onder meer te leren handen te wassen en tanden te poesten. Daarmee wordt de basis gelegd voor een gezonde toekomst van deze kinderen.

We hebben inmiddels 5.000-10.000 schoolkinderen in een schoolprogramma met algemene- en mondhygiëne en screenings programma’s voor mond, keel, neus, oor en ogen in samen met de stichting Kind en Oor en een lokale oog stichting. Recent is de stichting Medora gevraagd om ook scholen in een ander district in Nepal soortgelijke schoolprogramma ‘s op te zetten en zo nog meer kinderen te kunnen helpen.

Een kleine bijdrage helpt ons bij de opbouw van het benefietconcert. Wij zijn u zeer dankbaar!

Hartelijke groet,

Stichting Medora

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-04-2024 gestart
41x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Medora

Stichting Medora

Actie georganiseerd door:

Lissa Wullaert

Lissa Wullaert

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-04-2024 gestart
41x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog