Help ons om de laatste wens van onze vader te vervullen

Help ons om de laatste wens van onze vader te vervullen

Help ons om mijn vader die in Zwitserland overleed zonder uitvaartverzekering, een waardige begrafenis in Nederland te geven.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste mensen,

Met een zwaar hart delen wij het nieuws dat onze geliefde vader, op 57-jarige leeftijd is overleden in Zwitserland. Hij woonde en werkte daar de afgelopen 12 jaar, ver weg van zijn familie en vrienden in Nederland. Twee weken geleden verloren we plotseling het contact met hem, en bij aankomst bij zijn woning ontdekten we dat hij op tragische wijze was overleden. Hij had griep en leed aan astma, een combinatie die hem uiteindelijk fataal werd.

 

Onze vader had altijd de wens om terug te keren naar zijn geboorteplaats en daar zijn laatste rustplaats te vinden. Helaas zijn de kosten voor het transport van zijn lichaam naar Nederland en de uitvaartkosten enorm hoog, tussen de €13.000 en €15.000. Tot onze grote verdriet hadden we ontdekt dat hij geen uitvaartverzekering had, waardoor alle kosten door onszelf moeten worden gedragen. Als gezin kunnen wij dit bedrag niet alleen opbrengen. Mijn moeder en mijn vader zijn al 15 jaar gescheiden en ik ben nog maar 19 jaar en verdien niet veel.

 

Wij vragen jullie om hulp om onze vader de waardige uitvaart te geven die hij verdient. Elke bijdrage, groot of klein, helpt ons om zijn laatste wens te vervullen. Jullie steun betekent de wereld voor ons in deze moeilijke tijd.

 

Dank jullie wel voor jullie steun en medeleven.

 

Met dankbare groet,

 

Mike en familie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-06-2024 gestart
28x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mike De Witte

Mike De Witte

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-06-2024 gestart
28x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog