Help onze vrienden de kanker door!

Help onze vrienden de kanker door!
Ellen Macias

Van energieke, gedreven ondernemer naar kankerpatiënt. Help ons dat zij in hun droomhuis kunnen blijven wonen zonder schuld

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve mensen, familie, vrienden, kennissen, collega-ondernemers, oud-collega’s en een ieder hen een warm hart toe draagt.

Wij, Wim en Ellen zijn beiden al lange tijd bevriend en doen al jaren zaken met Denise en waren zeer geschokt toen zij ons 1,5 jaar geleden het slechte nieuws over haar ziekte vertelde. Bij Denise was een zeer agressieve vorm van darmkanker geconstateerd en een aantal uitzaaiing en in de omliggende lymfeklieren. Na een korte periode tussen hoop en vrees te hebben geleefd, waarin elke nieuwe uitslag negatief nieuws bleek te zijn, is uiteindelijk aan Denise haar behandelplan gepresenteerd. 16 keer chemotherapie in de zwaarste vorm. Een aantal operaties en een stoma. Een loodzwaar traject dat volgens de artsen zo'n 2 jaar gaat duren.

Ziek zijn kost heel veel tijd en energie en kracht ......

Denise kan alles wat ze heeft opgebouwd verliezen

Denise heeft heel hard gewerkt en geknokt, vanuit een werkeloosheidspositie, haar online bedrijf op te bouwen. Denise ging, gedreven als ze is, voor een succesvol 6e jaar. 4 dagen later kreeg zij het afschuwelijke bericht te horen dat zij een zware vorm van darmkanker heeft. Door deze vreselijke ziekte is zij genoodzaakt haar werkzaamheden drastisch te verminderen en misschien zelfs stop te zetten, waardoor haar inkomsten heel hard terug lopen en minimaal tot niks zullen zijn. Een inkomen dat als zelfstandig ondernemer niet gedekt is door enige vorm van sociale zekerheid. 

Denise heeft genoeg zorgen om haar ziekte. Maar daarnaast heeft zij grote zorgen hoe ze het financieel gaat bolwerken en of ze, samen met haar man, in haar huis kan blijven wonen. Het kan toch niet zo zijn dat zij zo hard gewerkt heeft om voor zichzelf en haar man een stabiele woonomgeving te creëren en nu door deze ziekte alsnog genoodzaakt wordt om te verhuizen omdat zij hun vaste lasten niet meer kinnen betalen? Terwijl mensen in loondienst bij de start van hun chemotherapie of al eerder de ziektewet ingaan en doorbetaald krijgen, is Denise nu tijdens haar chemo nog iedere minuut dat zij kan werken aan het werk om inkomen te vergaren. Ze werkt momenteel meer dan goed voor haar is. Ze is een vechter en doorzetter en gaat niet bij de pakken neerzitten, maar wij zien dat dit niet goed voor haar en haar herstel is.

Wij willen Denise en haar man helpen zonder financiële zorgen door deze periode heen te komen. Ze zouden ons inziens de ruimte en tijd moeten hebben om zich volledig te kunnen concentreren op haar herstel zonder financiële zorgen. Lieve mensen, steun Denise en haar man. Help hen in deze zware, moeilijke tijd. Hoe graag ze ook zou willen, ze kan het niet alleen. Haar ziekte overviel haar uit het niets waardoor haar leven een totaal andere wending kreeg.

Zij hebben jullie steun echt heel hard nodig!!!

We hebben al gezien hoeveel lieve mensen enorm begaan zijn met het lot dat Denide getroffen heeft. De vele bossen bloemen, kaarten, cadeautjes, hulp en andere steunbetuigingen zijn overweldigend. Wij hopen dat jullie bereid zijn een klein of groter bedrag te doneren zodat zij de komende twee jaar geen financiële zorgen hoeven te hebben. Denise  heeft een groot netwerk van ondernemers. Wij hopen dat ook zij zich in de penibele situatie van Denise kunnen verplaatsen en bereid zijn hen te steunen in deze voor haar afschuwelijke tijd.

Samen helpen we Denise de kanker door

Denise is een sterke, trotse vrouw die door haar gedrevenheid en power haar leven en inkomen afgelopen jaren op de rit heeft gekregen. Nu kan dat opgebouwde leven voor haar en haar man door haar ziekte in één keer in elkaar storten. Dat willen wij niet en jullie toch ook niet? Kom op mensen, laten we Denise en haar man zonder financiële zorgen ‘de kanker door helpen’ en steun hen door een donatie. Alle hulp is welkom. Zij zullen jullie enorm dankbaar zijn. Klik op de doneerknop en kies het bedrag dat jij kunt missen (5 euro is al mooi. Vele beetjes maken ook veel). Laten we hen samen helpen.

NB. Voor ondernemers met een BV: Er mag in de vennootschapsbelasting tot 50% van de winst aan giften worden afgetrokken met een maximum van € 100.000,-

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-03-2022 gestart
330x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ellen Macias

Ellen Macias

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-03-2022 gestart
330x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden