Help Oscar om naar de 25ste World Scout Jamboree te gaan!!

Help Oscar om naar de 25ste World Scout Jamboree te gaan!!

Ek is n 16 jaarige, Zuid Afrikaanse Scout en wil graag na die 25WSJ gaan met my maats maar ek nodig n bietjie van julle hulp.

 

Hallo en goede dag, ik ben Oscar Berteler, van Zuid-Afrika, en een Zuid-Afrikaanse scout. Eerder dit jaar werd ik uitgenodigd om deel uit te maken van de World Scouts Jamboree in Zuid-Korea 2022. Dit is een grote bijeenkomst van scouts tussen de 14 en 18 jaar van over de hele wereld, die elke 4 jaar plaatsvindt. Dit zal mijn eerste en laatste Jamboree zijn, omdat ik te oud zal zijn om mee te doen aan de volgende.

De reis is 3 weken lang, waarvan de ene helft tour is en de andere helft Jamboree. De reis zal ongeveer 60000 Zuid Afrikaanse Rand kosten wat neerkomt op een 3500 Euro, dit is inclusief vlucht, verblijf, eten en drinken.

Ik ben van plan om een baan te zoeken zodra ik oud genoeg ben en voor mijn geld te gaan werken, maar ik weet niet of ik tijd genoeg ga hebben om het hele bedrag by elkaar te sparen, dus zou ik jullie willen vragen of jullie bereid zijn om mij te helpen met een donatie. Het hoeft niet veel te zijn, want elk beetje helpt. Hartelijk dank

Yours in Scouting ⚜️

Oscar uit Zuid Afrika 🇿🇦

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-04-2022 gestart
1773x bekeken

Actie georganiseerd door:

Oscar Berteler

Oscar Berteler

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-04-2022 gestart
1773x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog