Help peter aan een nieuwe bus en gereedschap !!

Help peter aan een nieuwe bus en gereedschap !!
Deel deze actie

In 1 maand tijd verliest peter als zzp'er twee bussen en al zijn gereedschap door vuurwerk bommen.

378 donaties
33%
€ 8.237 van € 25.000 ingezameld

Peter werkt al wat jaren als zelfstandig ondernemer. Vol trots kwam hij met zijn onlangs nieuwe aangekochte bus aan. Op een avond horen ze een knal en word er gedacht aan vuurwerk in de wijk. Later blijkt het om zijn eigen bus te gaan. Enorm teleurgesteld gaat peter snel op zoek naar een andere bus en kan hij met een groot deel van zijn geredde gereedschap snel weer aan de slag tot er op 21 november weer een knal is te horen en wederom een vuurwerkbom in zijn bus lag. De tweede bus is uitgebrand en het gereedschap kan als verloren beschauwd worden. Dit heeft een enorme impact op het gezin en Peter is behoorlijk uit het veld geslagen en heeft geen idee hoe hij nu verder moet. Wie helpt?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-11-2021 gestart
13406x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

William Hage

William Hage

378 donaties
33%
€ 8.237 van € 25.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-11-2021 gestart
13406x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Vuurwerk vernielde twee van Peters bussen, maar duizenden euro's donaties helpen hem er bovenop

22 Dec 2021

ROOSENDAAL - Nog steeds slaapt hij er slecht van, zit hij bij elke knal in de wijk direct recht overeind in bed: ,,Het zal toch niet wéér?” Maar het meest worstelt Peter de Wit uit Roosendaal nog met die ene vraag: Waarom moesten ze nou, twee keer in een maand, uitgerekend zíjn werkbus opblazen met een vuurwerkbom?

BN De Stem

Peter zag tijdens de rellen voor tweede keer in maand bedrijfsbus afbranden

24 Nov 2021

Hoeveel pech kan een mens hebben, vraagt Peter de Wit uit Roosendaal zich af. Eerder deze maand ging zijn bedrijfsbus in vlammen op. Hij heeft snel een vervanger gekocht, maar bij de vuurwerkrellen van zondag is ook die inmiddels volledig uitgebrand.

Omroep Brabant

Peters bus brandde tijdens vuurwerkrellen voor tweede keer in een maand af

24 Nov 2021

Hoeveel pech kan een mens hebben, vraagt Peter de Wit uit Roosendaal zich af. Eerder deze maand ging zijn bedrijfsbus in vlammen op. Hij wist snel een nieuwe te bemachtigen, maar bij de vuurwerkrellen van afgelopen zondag is ook die inmiddels volledig uitgebrand.

Zuid West Update

Peter zag twee keer in een maand zijn bus in vlammen opgaan door vuurwerk: ‘Mijn hele bedrijf in één klap kwijt’

24 Nov 2021

ROOSENDAAL - Voor de tweede keer in een maand tijd moest ondernemer Peter de Wit uit Langdonk ‘machteloos toekijken’ hoe zijn bedrijfsbus afbrandde door een vuurwerkbom. Een goede vriend startte een crowdfunding om de duizenden euro's aan schade te compenseren.

BN De Stem

Doneeractie voor uitgebrande bestelbus van Peter: ‘De tranen staan in m’n ogen’

24 Nov 2021

ROOSENDAAL - Peter de Wit zag in de nacht van zondag op maandag zijn bestelbus volledig uitbranden als gevolg van de vuurwerkrellen in de wijk Langdonk. Het is zijn tweede bus in drie weken tijd die vernield is met een vuurwerkbom. “Ik denk dat het de verkeerde plaats en verkeerde tijd is geweest, want ik heb nooit met iemand ruzie”, vertelt Peter.

Internetbode

Bedrijfsbus twee keer in enkele weken in brand

24 Nov 2021

Vrijwel alle relschoppers die zijn aangehouden bij de vuurwerkrellen in Roosendaal zijn alweer op vrije voeten. De Roosendaalse ondernemer Peter de Wit zag twee keer in een maand tijd zijn bus in vlammen opgaan.

Brabants Dagblad