Help Rolands boerderij opstarten in Togo

Help Rolands boerderij opstarten in Togo

Help meer dan 100 mensen naar een betere toekomst op het Togolese platteland

 

Roland is een jonge dertiger die een groot land heeft geërfd op het Togolese platteland. Dit land stelt hij gratis ter beschikking aan meerdere families, en ondertussen wonen hier een honderdtal mensen.

Hij wil deze mensen betere levensomstandigheden en toekomstperspectieven bieden door het opzetten van een zelfvoorzienende gemeenschap waarin basisbehoeftes van zorg, educatie, infrastructuur aanwezig zijn.

Ongeveer 4 maanden per jaar gaat mijn vader erheen om te helpen met zijn technisch kennis waar mogelijk. Ondertussen is er een watertoren gebouwd en is er een schuurtje met zonnepanelen opgetrokken. 

Met de laatste persoonlijke inzamelenactie zijn laarzen, handschoenen, gieters, zaadjes gekocht, wat de start betekende voor de boerderij. 

Nu willen we een container vol spullen naar Togo sturen. Het gaat om waterpompen voor irrigatie, bouwmaterialen voor een school en huisjes, fietsen, een bestelwagen, landbouwwerktuigen, zonnepanelen, batterijen, …  

Al jullie hulp is van harte welkom en we zijn ervan overtuigd een hele gemeenschap te kunnen helpen en de volgende generatie een betere toekomst de bieden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14-05-2023 gestart
813x bekeken

Actie georganiseerd door:

Simon Gamme

Simon Gamme

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14-05-2023 gestart
813x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden