Help 't Avontuur de coronacrisis door!

Help 't Avontuur de coronacrisis door!
Rob Hilgers

Help Café 't Avontuur door de coronacrisis.

 

We hebben het zo lang mogelijk uitgesteld omdat we nu eenmaal niet van bedelen houden maar uiteindelijk moeten ook wij een beroep doen op de goodwill en vrijgevigheid van anderen.

In 2014 werd Rob eigenaar van ‘t Avontuur, dat toen op sterven na dood was.

Na jarenlang werkweken draaien van gemiddeld 80 uur is ‘t Avontuur weer in ere hersteld; een gezellige bruine muziekkroeg waar de nadruk ligt op hardrock en metal.

Totdat corona alles dreigde te verpesten...

Na bijna een jaar hard interen op de opgebouwde reserves, op creatieve manier nog wat omzet proberen te maken en ons braaf aan alle regeltjes houden (hoe onbegrijpelijk en ongefundeerd deze soms ook waren), is de rek er nu uit.

De overheid zegt de vaste lasten te compenseren voor 80%, maar in werkelijkheid komt het voorlopig neer op slechts 20%. En waar je dan de rest van je kosten van moet betalen vertellen ze er ook niet bij.

Vanaf half december zijn we open als bakkerij, in de hoop nog wat omzet te kunnen draaien. Dit lukt aardig, maar uiteraard gaan de kosten altijd voor de baten uit.

De overheid houd hier geen rekening mee en denkt blijkbaar dat omzet hetzelfde is als winst en trekken deze dus af van de TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten). Per saldo worden we dus gestraft omdat we proberen zelf zoveel mogelijk onze broek op te houden.

Nu er, na bijna een jaar, nog steeds geen enkel perspectief wordt geboden begint de situatie zeer moeilijk te worden.

Om de toekomst van Café ‘t Avontuur (dat al 45 jaar bestaat) zeker te stellen vragen we iedereen met sympathie voor deze kroeg een donatie te overwegen.

We blijven vol passie en enthousiasme vechten voor dit bijzondere café en hopen van harte op je steun hierbij.

Alvast enorm bedankt,

Het Avontuur team.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-02-2021 gestart

Actie georganiseerd voor:

Café 't Avontuur

Café 't Avontuur

Actie georganiseerd door:

Rob Hilgers

Rob Hilgers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-02-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog