Help Thorben! Dit kan het leven van Thorben dragelijker maken.

Help Thorben! Dit kan het leven van Thorben dragelijker maken.
Jelleke Casteleyn
Deel deze actie

We zamelen centjes in voor een Innowalk, een stapmachine zodat Thorben zijn pijn minder kan worden en het leven aangenamer.

429 donaties
€ 8795 ingezameld

Help Thorben! ❤️ Thorben is een jongen dat dringend nood heeft aan de Innowalk zodat dit zijn leven aangenamer kan maken. Thorben is 8 jaar geleden te vroeg geboren waardoor hij zuurstof tekort had en een hersenbloeding heeft gekregen. Thorben is een jongen met een beperking. De ouders (mensen die ik zelf ken) doen er alles aan om Thorben te helpen. De Innowalk zou voor Thorben enorm helpen en zijn leven veel comfortabeler maken. Dit helpt bijvoorbeeld bij zijn stoelgang, voor zijn benen en lichaam soepeler te laten bewegen en vooral veel pijn weg te nemen zodat hij verder kan met minder pijn in het leven. Alvast bedankt aan al degene dat een bijdrage storten! 🙏🏼😘

Nieuws

Collectanten

Laden...
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jelleke Casteleyn

Jelleke Casteleyn

Gestart op 27-05-21
429 donaties
€ 8795 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Sympathisanten houden inzamelactie voor stapmachine voor gehandicapte Thorben (8): “Dit zou een stuk van zijn pijn kunnen wegnemen”

12 Jul 2021

SCHELLE - Papa Mano en mama Vicky weten het zeker: hun zwaar gehandicapte zoontje Thorben (8) zou enorm geholpen zijn met de Innowalk. Dat is een stapmachine die ondersteuning biedt aan mensen die niet in staat zijn om zelfstandig te stappen. Enig probleem: zo’n apparaat kost liefst 29.500 euro. Vrienden van het gezin zijn alvast met een crowdfunding gestart om hen te helpen. “Dit kan het leven van Thorben een stuk draaglijker maken.”

Het Laatste Nieuws

“Waarom is er geen tussenkomst voor de dure stapmachine voor Thorben?”

26 Mei 2021

Schelle - De Innowalk, een innovatieve ‘stapmachine’ die uit Noorwegen is komen overwaaien, biedt mooie perspectieven voor personen met een beperking. Sinds hun zoontje Thorben (8) het toestel een keer mocht uitproberen, zijn ook Mano Janssen en Vicky Herbos uit Schelle overtuigd. Een probleem: de Innowalk is peperduur en er kan geen beroep worden gedaan op een tussenkomst.

GVA