Help uit de ziekte en schulden

Help uit de ziekte en schulden

Een vriend van mij zit al enkele jaren met Cholesteatoma ziekte en CSR nu wilt hij er van af zijn.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik schrijf jullie vandaag met een nederig hart om jullie deelgenoot te maken van mijn verhaal. De afgelopen jaren heb ik te maken gehad met financiële moeilijkheden, waardoor ik in een collectieve schuldregeling terecht ben gekomen. Hoewel ik hard werk om mijn schulden af te lossen, staat er nog steeds een bedrag van 60000 euro open.

Deze financiële last heeft niet alleen invloed gehad op het dagelijkse leven, maar ook op mijn gezondheid. Ik ben vier keer geopereerd aan een ziekte genaamd Cholesteatoom. Deze aandoening heeft niet alleen fysieke pijn veroorzaakt, maar heeft ook geleid tot een gedeeltelijke gezichtsverlamming. Dit heeft mijn leven nog moeilijker gemaakt.

Ik schrijf jullie vandaag om jullie steun te vragen. Ik geloof dat samenwerken en solidariteit ons in staat stellen om moeilijke situaties te overwinnen. Met jullie hulp kan ik mijn financiële last verlichten en mijn gezondheid herstellen. Elke bijdrage, hoe klein ook, zal een groot verschil maken in mijn leven.

Ik wil jullie alvast bedanken voor jullie steun en medeleven. Samen kunnen we deze uitdaging overwinnen en een positieve impact creëren. Laten we samen een verschil maken en hoop geven aan degenen die het nodig hebben.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-02-2024 gestart
77x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sahel Sahel

Sahel Sahel

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-02-2024 gestart
77x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden