HELP! Zonder uw hulp geen toekomst.

HELP!  Zonder uw hulp geen toekomst.
Jerry Mallee

Ana Mariane, 13, is autistisch en wordt getergd door helse hoofdpijnen door een tumor. Zonder hulp geen levensverwachtingen

 

We weten het even niet meer. Dit lieve kindje, Ana Mariane, is mijn nichtje. Ze woont in Brazilië. Ze is 13 jaar,  heeft een autisme en is ernstig ziek. Er zit een tumor in haar hoofd. Dit geeft verschrikkelijke hoofdpijnen. We hebben alle zeilen moeten bijzetten om het tij te keren. Een operatie bleek te riskant en de artsen hebben gekozen voor een kostbare medicinale behandeling. Ze is niet verzekerd, maar dankzij  een aantal donateurs kon de behandeling in september vorig jaar starten. De tumor kapselt langzaam af en de hoofdpijnen worden minder. Maar we zijn er nog niet!! 

De behandelingen kunnen niet stoppen en moeten nog minstens een half jaar doorgaan!.

Er is dus nog veel geld  nodig voor onderzoek, scans en nazorg. Alleen met jullie hulp gaat ze het redden!! Help ons!!

Denk naast je vakantie, luxe villa, nieuwe caravan, huis of auto ook eens aan dit kind, dat we samen met jullie hulp een volwaardig leven kunnen bieden. Help de levensverwachtingen van dit poppekindje te verlengen en kijk niet de andere kant op. Help ons om Mari haar leven te verlengen en haar levensvreugde terug te geven. Doneer gul als je kunt. We kunnen het niet alleen. Dank je wel. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-09-2023 gestart
1248x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jerry Mallee

Jerry Mallee

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-09-2023 gestart
1248x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden