Helpt Míriam om naar Belgie te komen om een ​​behandeling te starten.

Helpt Míriam om naar Belgie te komen om een ​​behandeling te starten.

Kevin (15 jaar oud)Na het overlijden van zijn vader .Het jongen heeft autisme en de moeder heeft vergevorderde diabetes .

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Het begon allemaal in 2023. De vader en vader van Kevin en Celeste stierven (9 jaar oud). 1 maand geleden stierf hij aan kanker. Toen begon Kevin met een zenuwziekte en mogelijk de diagnose autisme, het syndroom van Asperger, door de dokter. Kevin sloeg zichzelf, hij sloeg zijn kleine neefje, hij sloeg zijn moeder, en toen wist hij niet wat hij had gedaan. (hij is bang voor mensen, hij heeft de geest van een 5-jarig kind) elke dag vraagt ​​hij naar zijn overleden vader. Míriam blijft alleen achter, zonder werk en met een zieke zoon. Míriam heeft gevorderde diabetes en psoriasis. In dit land bestaat er geen voorrecht om een ​​verzekering te hebben die al deze ziekten dekt. ​​Als je geen geld hebt, sterven mensen aan de deur van het ziekenhuis. Helaas kan ik de kaartjes en de behandeling ervan (mijn familie) niet betalen. Ik zorg hier al voor mijn moeder en zoon. en ik ben een alleenstaande moeder.

Ik zou graag willen dat ze een behandeling in België kunnen krijgen, moeder en zoon. maar ze hebben ook een plek nodig om te wonen en te eten, de eerste maanden. Míriam is erg moedig en hardwerkend. Maar nu kan ze haar 14-jarige zoon niet in de steek laten en gaan werken. Eerst wil hij een behandeling ondergaan, zodat hij een normaal kind kan zijn.

Ze zijn nu in Peru .

Als je hen kunt en wilt helpen een normale jeugd te hebben en hun moeder te helpen haar diabetes te behandelen en onder controle te krijgen, is elke euro welkom! God zegene je !

BE4896 705678 0227

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-01-2024 gestart
92x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cinthia Illescas

Cinthia Illescas

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-01-2024 gestart
92x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog