Hoop en vertrouwen in de strijd tegen kanker

Hoop en vertrouwen in de strijd tegen kanker
Deborah Van leeuwen

Help Deborah de mogelijkheid bieden om behandelingen voort te zetten en zich te richten op haar herstel.

 

Lieve allemaal,

Een paar maanden geleden kreeg Deborah de diagnose Longkanker uitgezaaid in 3 ruggenwervels, heup, plekje op de lever, om het hart en lymphe in de longen. Haar wereld en die van haar kinderen , kleinkinderen en familie stond ineens op de kop ,zonder de tijd om dit te laten bezinken kwam een week later bij de longarts de hamerslag..Ongeneeslijk ziek met maar 1 optie.. Chemotherapie om het leven van Deborah iets te verlengen.

Maar temidden van die duisternis, gloeide er een sprankje hoop in Deborah’s hart. Ze besefte dat er meer moest zijn, dat er een ander pad moest zijn dat ze kon bewandelen. Ze weigerde zich over te geven aan de sombere voorspellingen en begon haar eigen zoektocht naar alternatieve mogelijkheden.

Langzaam maar zeker begon de duisternis plaats te maken voor een sprankje hoop. Deborah ontdekte dat er andere benaderingen waren, dat er behandelingen bestonden die verder reikten dan de traditionele paden. Ze vond verhalen van mensen die hun eigen weg naar genezing hadden gevonden, die tegen alle verwachtingen in waren opgestaan en een nieuw leven hadden omarmd.

Ze wist dat haar reis nog niet voorbij was, dat er uitdagingen zouden blijven bestaan. Maar ze voelde zich gesterkt door haar innerlijke overtuiging dat er altijd hoop is en een wonderen bestaan!

Vastberaden paste Deborah haar dieet aan, omarmde ze natuurlijke geneesmiddelen.

Daarnaast onderging ze natuurrijke injecties, bloedonderzoeken, levend bloedanalyse en therapieën . Ze zocht naar elke mogelijke manier om haar lichaam te ondersteunen in haar gevecht tegen de ziekte.Ze dook in de diepten van medische literatuur, raadpleegde experts en verkende alternatieve behandelmethoden die haar een nieuwe glimp van licht gaven.

Ze besefte dat ze niet alleen was in haar zoektocht naar genezing. Ze voelde zich gesteund door haar gezin, familie en omgeving. Mensen die geloven in de kracht van holistische en medische behandelingen in o.a Duitsland en die haar aanmoedigen om door te gaan.

Zo gebruikt ze verschillende medicijnen en volgt zij therapieën die haar een betere kwaliteit  van leven geven, maar ook erg duur zijn. Dit is voor haar nu onmogelijk dit voort te zetten vanwege de hoge kosten die dit met zich meebrengt en niet vergoed worden door door de zorgverzekeraar. Ook behandelingen in Duitsland vergoed de verzekering niet.( helaas heel krom en spijtig )

Een laatste scan wees uit dat de tumor gestaag groeide en zo ook de lymphe maar daarentegen de lever wat meerdere plekjes vertoonde. Hierop volgde een leverbiopsie en een week later de uitslag. ( dit alles was de afgelopen week )Het was kleincellig zei de arts uit en een "Wonder" dat zij nog leeft!

Haar oudste dochter zei toen.. nou mama er is toch iéts wat aanslaat want de tumor groeit gestaag en je bent er nog! En hoé.. vol kracht en positiviteit.

Ze heeft zichzelf toegewijd aan een behandeltraject, waarvan de kosten aanzienlijk zijn. Het is een weg vol natuurlijke behandelingen, geavanceerde technologieën en holistische benaderingen die haar de beste kans bieden op een positieve uitkomst.

Maar tevens beseft zij dat er een race tegen de klok was begonnen.

Geld voor verdere behandelingen is er niet meer. Maar in deze uitdagende tijden kan de last van financiële lasten zwaar drukken op Deborah en haar geliefden. Ze hebben zich al moeten concentreren op het verzamelen van de benodigde middelen, terwijl ze tegelijkertijd al hun energie en aandacht richten op haar genezingsproces. Het is een ongewenste afleiding die de geestelijke veerkracht en het welzijn kan ondermijnen.

Om Deborah te helpen, klopt haar gezin aan bij de harten van anderen. Zij vragen om financiële bijdragen en beseffen dat elke donatie, groot of klein, een druppel kan zijn die een oceaan van verschil maakt in Deborah’s leven.

Samen kunnen we de last van financiële zorgen verlichten, zodat Deborah de volledige ruimte heeft om haar innerlijke kracht en veerkracht te laten bloeien. Laten we haar de mogelijkheid bieden om zich te richten op haar herstel.

En een brug bouwen tussen de financiële obstakels en de hoop die voor ons ligt.

Deborah’s verhaal is een herinnering aan de veerkracht van de menselijke geest en de onvoorwaardelijke steun die we elkaar kunnen bieden. Het is een uitnodiging aan iedereen om deel uit te maken van deze bijzondere reis, om een verschil te maken in het leven van iemand die moedig vecht tegen kanker.

Als je luistert naar het fluisteren van je hart, voel dan de roep om mee te doen. Jouw steun kan een bron van hoop en genezing zijn voor Deborah. Samen kunnen we een verschil maken en haar laten zien dat ze niet alleen staat in haar strijd.

Deborah’s zoektocht naar genezing werd een symbool van veerkracht en doorzettingsvermogen. Ze blijft vechten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar gezin van 4 kinderen waarvan de jongste dochter een nakomer van 16 nog thuis bij Deborah woont en al die tijd met mama samen is, ook voor haar 6 kleinkinderen die vaak bij hun "omie" zijn valt dit heel zwaar zo ook voor haar familie. Haar 3 uitwoondende inmiddels rond de 30/35 noemen hun moeder dan ook "Dé schakel van het gezin"en houden zich staande door hun moeders kracht en doorzettingsvermogen.

Voor degene die met een soortgelijke strijd te maken heeft is zij een ware inspiratiebron ook omdat Deborah laat zien dat de kracht vanuit het hart komt en ook je Mindset énorm belangrijk is tijdens dit proces.Deborah's kracht en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig.

Haar verhaal is een herinnering aan de veerkracht van de menselijke geest en de onvoorwaardelijke steun die we elkaar kunnen bieden. Het is een uitnodiging aan iedereen om deel uit te maken van deze bijzondere reis, om een verschil te maken in het leven van iemand die moedig vecht tegen kanker.

Met een hart vol liefde en een geest gevuld met dankbaarheid sturen wij u veel liefs en dankbaarheid.

Liefs de kinderen van Deborah


 


 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-03-2023 gestart
3450x bekeken

Actie georganiseerd door:

Deborah Van leeuwen

Deborah Van leeuwen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-03-2023 gestart
3450x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog