Hulp gevraagd bij het her opstarten van me eigen bedrijf

Hulp gevraagd bij het her opstarten  van me eigen bedrijf
Stefan Jansen
Deel deze actie via:

Schulden afbetalen om zo weer maandelijks iets over te houden om me eigen bedrijf weer op te starten naast me fulltime baan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Stefan en ben 35 jaar. Ik zal hier mijn situatie uitleggen zodat u beter begrijpt waarom ik u hulp nodig heb.

tot 3 jaar geleden verliep alles prima, ik had een fulltime baan in een 3 ploegendienst en was langzaam aan mijn hobby als fietsenmaker om te zetten in een eenmanszaak aan huis, dit verliep allemaal volgens plan en de eenmanszaak begon ook echt te draaien, mijn bedrijfje had de naam 030fietsen en was gevestigd aan mijn toen huidige huisadres in Utrecht.

eind 2019 kwam er een relatiebreuk na 12 jaar, en besloot ik na lang nagedacht en goed gesproken te hebben met mijn ex vriendin mijn huurhuis over te zetten op haar naam zodat zij en onze 2 kinderen in hun vertrouwde omgeving konden blijven wonen.

ik heb eind januari een tijdelijke particuliere kamer gevonden en ben toen met goede afspraken met mijn ex daar gaan wonen.

toen ik daar eenmaal woonde bleek van de afspraken niks waar te zijn, kinderen werden weg gehouden en mijn ex wilde de helft van mijn bedrijfje en was ik genoodzaakt deze failliet te laten verklaren om de kosten laag te houden.

ik heb veel kosten moeten maken bij een advocaat om mijn kinderen weer te mogen zien, de rekening liep tegen de 5000 euro aan.

door de hele situatie sliep ik slecht en was ik lichamelijk en geestelijk helemaal op, ik viel op de gekste momenten in slaap, ook zo een keer achter het stuur op de snelweg, ik ben toen van de weg geraakt en via de berm in een kleine sloot terecht gekomen, ik had toen een zware hersenschudding en een kleine bloeding in mijn hoofd.

met mijn ongeluk heb ik een hectometerpaal geraak, en deze moet ik zelf betalen omdat er alcohol in mijn bloed zat, ik had die dag ervoor inderdaad gedronken, en de alcohol in mijn bloed zat onder de toegestane 0,5 promile, maar omdat er alcohol in mijn bloed zat werd er niks vergoed. gevolg een rekening van 4000 euro voor het vervangen van de hectometerpaal.

dus ik zat met een schuld van 9000 euro, al het geld wat ik bij elkaar kon sprokkelen heb ik gelijk overgemaak, heb zelfs mijn overlijdens verzekering stopgezet en uitlaten keren.

ik heb inmiddels een nieuwe partner en alles gaat weer goed.

ik zou graag me bedrijfje weer willen oppakken maar dat gaat niet omdat ik nog 250 euro per maand aflos en ik dus niks overhou.

heb nog 4402,55 euro schuld Dit zou betekenen dat ik nog 17 maanden moet aflossen, en ik nog 17 maanden niks overhou om te sparen en wat met de kinderen kan doen en weer een paar fietsen te kopen om die weer te verkopen en zo me bedrijf weer op kan bouwen.

 

bedankt voor u moeite dit bericht te lezen. en mocht u mij willen helpen ben ik u zeer dankbaar.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-02-2022 gestart
313x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Stefan Jansen

Stefan Jansen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-02-2022 gestart
313x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog