Hulp gevraagd voor jong gezin na dramatische amputaties bij papa

Hulp gevraagd voor jong gezin na dramatische amputaties bij papa

Help Kevin's nieuwe begin, bouw samen aan een aangepast leven voor hem en zijn jonge gezin.

 

Hallo allemaal,  

24 augustus is Kevin, omdat hij erg ziek en niet meer aanspreekbaar was naar de spoedpost van het ziekenhuis gebracht. Hier werd duidelijk dat hij een shock had als gevolg van sepsis (bloedvergiftiging). Er moesten meer dingen aan de hand zijn maar wat was niet duidelijk. Kevin werd overgebracht naar de IC en in slaap gebracht om hem beter te kunnen onderzoeken. De artsen wisten dat hij heel erg ziek was maar konden er niet achter komen wat er was. Hij kreeg hoge doseringen medicatie omdat zijn bloeddruk extreem laag bleef en zijn hartslag extreem hoog. De vraag was of hij de nacht nog zou halen. Gelukkig heeft hij dit wel gehaald. Na twee dagen kwamen er bloeduitslagen. Hieruit bleek dat Kevin een agressieve streptokokken bacterie bij zich droeg en kon er gericht gehandeld worden. Intussen waren Kevin's ledematen al gaan afsterven. Kevin heeft bijna drie weken in coma op de IC gelegen en daarna heeft hij nog 10 weken op een verpleegafdeling gelegen. In deze tien weken heeft hij veel operaties moeten ondergaan. Beide onderbenen zijn geamputeerd en op een duim na zijn ook al zijn vingers geamputeerd. Het waren helse weken want er bleven voortdurend complicaties optreden. Uiteindelijk kwam er wat licht in de duisternis en mocht Kevin na dertien weken het ziekenhuis verlaten om richting het Roessingh Revalidatiecentrum te gaan om te starten met zijn revalidatie.  

Wij zijn allemaal heel blij dat Kevin nog bij ons is! En Kevin is ondanks alles heel positief en wil er alles aan doen om goed te kunnen revalideren. Wij kunnen niet wachten tot hij weer thuis is samen met mij en onze zoon Sonny die in september één jaar is geworden. Maar ons leven is veranderd, het zal nooit meer zijn als vroeger. We willen vooral heel veel genieten van ons gezin, want wij weten nu als geen ander dat het heel gauw voorbij kan zijn. Er zal in huis veel aangepast moeten worden, zodat Kevin thuis kan wonen. Ook heeft Kevin protheses nodig en wij willen heel graag een rolstoelauto, zodat wij als gezin ook nog leuke dingen kunnen doen en ons samen kunnen verplaatsen.  

Daarom starten wij deze actie. Want wij kunnen dit alles niet zelf realiseren. Alle steun kunnen wij gebruiken. Elk bedrag is welkom, groot of klein. Wij samen hopen op jullie steun.  

Wij willen jullie alvast heel erg bedanken!  

Groetjes,

Kevin, Robyn en Sonny

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-12-2023 gestart
52541x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kevin van Halm

Kevin van Halm

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-12-2023 gestart
52541x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog