Hulp voor Alexander

Hulp voor Alexander
Anna Napora

Ik vraag hulp voor mijn zoon Alexander, die kampt met auto-immuunencefalitis. Verdere diagnose en behandeling

 

Beste Gemeenschap,

Ik kom naar jullie toe met een verzoek om steun voor mijn geliefde zoon, Alexander. Zijn leven is een strijd tegen ernstige gezondheidsproblemen die begonnen toen hij ongeveer een jaar oud was.

Alexander verloor het visuele contact, reageerde niet meer op zijn naam en de darmproblemen werden steeds erger. Daarna ontwikkelden zich moeilijk te verdragen psychiatrische gedragingen. Na vele pogingen tot diagnose ontdekten we dat hij autisme heeft, maar mijn moederlijke instinct vertelde me dat dit niet de enige oorzaak was van zijn lijden.

We zochten lang naar antwoorden en uiteindelijk kwamen we terecht bij een kliniek in het buitenland waar een reeks onderzoeken werd uitgevoerd. De resultaten waren angstaanjagend - Alexander heeft auto-immuunencefalitis, veel actieve virussen en immuniteitsdeficiënties. Zijn hoofdpijn is zo ondraaglijk dat hij soms zijn hoofd tegen de vloer slaat, en we maken ons ernstige zorgen om zijn veiligheid.

Er is echter hoop. Er is een kans dat Alexander dankzij gespecialiseerde behandeling en immunoglobulinen zal kunnen praten, begrijpen en zelfstandig worden. Helaas zijn de kosten van verdere onderzoeken en behandeling enorm, en we hebben al onze beschikbare financiële middelen uitgeput.

Op 16 oktober moeten we terug naar de kliniek voor onderzoeken en infusen, maar we hebben niet genoeg middelen om deze behandeling voort te zetten. Mijn hart breekt als ik zie dat er hoop is, maar ik ben niet in staat om deze kosten alleen te dragen.

Daarom smeek ik jullie, mensen van goede wil, om hulp. Elke bijdrage, zelfs de kleinst mogelijke, is ons van onschatbare waarde. Jullie vrijgevigheid kan het leven van mijn zoon redden en hem een kans op een betere toekomst geven.

We vragen om financiële steun .Samen  kunnen we wonderen verrichten en Alexander helpen weer gezond te worden.

Dank jullie wel uit de grond van ons hart voor jullie vriendelijkheid en steun.

Met vriendelijke groeten Anna

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 07-10-2023 gestart
1166x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anna Napora

Anna Napora

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 07-10-2023 gestart
1166x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog