Hulp voor Constantin

Hulp voor Constantin
Gregory  Strybos

Caravan zonder stromend water, heeft doorlig wonden. Krijgt nergens hulp,mss operatie,gn verwarming,

 

Constantin is een man die op de parking van Carrefour Tremelo zat. In een rolstoel met 2 hondjes. Alle 3 bibberend van de kou. Ik heb me bij deze man gezet en een babbeltje van 30 min gedaan over hoe hij in deze situatie is terecht gekomen. Toen de man zijn verhaal had gedaan kwam er onmiddellijk in mij op van : Nu gaan we eens niet aan ons eigen denken !!! Maar ik ga deze man helpen. Dus met al veel gulle mensen gingen we aan de slag. Hondeneten werd gedoneerd , voedsel , drank , kledij , microgolf enz…

Nu zouden we geld willen inzamelen voor een deftige caravan , zijn medische kosten te betalen , de nodige verzorging voor de hondjes zoals vaccineren enz..

De man heeft ook een tijdje in coma gelegen door een werkongeval en heeft doorligwonden op zijn voeten en achteraan op zijn beide billen. En dit zijn al zwarte plekken. Dus dit moet DRINGEND verzorgd worden maar hij kan dit niet betalen.

 

Daarom deze noodkreet om jullie hulp. We zullen jullie allemaal eeuwig dankbaar zijn en voor Constantin. 
 

Daarstraks zijn we alle goederen gaan afleveren bij hem en er zijn wat traantjes gevloeid. Bij ons van verdriet en bij hem van geluk. Zie hier een foto toen we voor de eerste keer bij hem kwamen.

GELIEVE BIJ MEDEDELING “ HULP VOOR CONSTANTIN “ te zetten 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-01-2022 gestart
1762x bekeken

Actie georganiseerd door:

Gregory  Strybos

Gregory Strybos

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-01-2022 gestart
1762x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden