Hulp voor een life chanching week, zodat ik weer kan gaan leven

Hulp voor een life chanching week, zodat ik weer kan gaan leven
Trees de Haan

Zou je mij willen helpen met een bijdrage voor een life-changing helende week

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn leven is een aaneenschakeling van ellende. Sexmisbruik, verkrachtingen, geestelijk emotioneel en fysiek geweld, zowel als kind en volwassenen. Dit heeft zich geuit in lichamelijke en geestelijke klachten, waardoor ik ook niet meer thuis kan wonen. Omdat ik ergens allergisch op reageer. Zoals ik en velen weten, komt alles door trauma, en herhaalt alles zich, tot je het trauma verwerkt hebt. Ik werk keihard aan mezelf, al jaren. Ik ben in aanraking gekomen met de methode van Vilna, wat mij al zoveel heeft gebracht. Ik wil nu graag een Healing Week mee, om los te komen van al mijn trauma's, zodat ik weer kan gaan leven ipv overleven!

Dagelijks voer ik een strijd met mezelf, vooral de laatste 18 jaar. Mijn lichaam heeft zoveel onverwerkte trauma dat ik niet meer heb kunnen lopen en jaren op bed gelegen heb met pijn van kop tot teen. Ik heb heel wat zelf op kunnen ruimen, alleen het echt weer kunnen leven zonder pijn, allergische reacties, constant verdriet en doodsangsten ik wil er van af.  In mijn huis wonen lukt ook niet, omdat ik ergens allergisch op reageer. Zie foto. Ik wil zo graag mijn leven terug. En weet zeker dat dit voor mij gaat werken!!!
 

Gun je mij dit ook? Zou je dan een bijdrage willen leveren, zodat ik in november de 11 de nog kan gaan, anders voor maart 2024

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28-10-2023 gestart
61x bekeken

Actie georganiseerd door:

Trees de Haan

Trees de Haan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-10-2023 gestart
61x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wens
Misbruik melden