Hulp voor jonge Sumi

Hulp voor jonge Sumi
Tim Van Assche

Sumi is een veulen met een ingewikkelde breuk in de elleboog en een spoedoperatie nodig heeft.

 

Sumi is een veulen dat op vraag van een lokale boer bij een oud paardje staat als gezelschap. Wij waren natuurlijk blij om hem uit de nood te helpen gezien Sumi gespeend moest worden van de moeder en het oudere paard al tijdje alleen stond en nood had aan wat gezelschap. Paarden die lang alleen staan kunnen hier namelijk depressief van worden. Zo hoopte we elkaar te kunnen helpen.

Maar tijdens de laatste weken van haar logement op dinsdagochtend 9 Juli merkten we dat Sumi niet op haar voorste poot wou staan. We hadden al snel begrepen dat dit ernstig was. 

We zijn onmiddelijk naar de spoed gereden waar we slecht nieuws kregen. Sumi haar elleboog is gebroken en de breuk is ingewikkeld.
Ze heeft een harde klap gekregen van haar gezelschapspaard.

Morgen 10 juli is haar operatie. We zullen hier updates posten over haar herstel en hopen morgen meer nieuws te hebben. We hebben onze vakantieplannen onmiddelijk gecancelled om dit financieel op te vangen en uiteraard om haar de dagelijkse zorg te geven die ze zal nodig hebben. Maar gezien de zware kost van de operatie hebben we deze pagina gemaakt omdat we dit op zo'n korte tijd niet bij elkaar krijgen.

Indien u Sumi wil steunen zijn we jouw enorm dankbaar.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-07-2024 gestart
844x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tim Van Assche

Tim Van Assche

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-07-2024 gestart
844x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog