Hulp voor mijn vader/schoonvader Victor

Hulp voor mijn vader/schoonvader Victor

Geld inzamelen voor een dct voor galwegkanker

 

Victor, zojuist 67 jaar geworden en ernstig ziek. Galwegkanker met uitzaaiing naar de lymfeklieren. daar hij ook te maken heeft met een infectie op zijn hart(wordt behandeld) die een ernstige lekkage aan zijn hartklep heeft veroorzaakt zegt het ziekenhuis eigenlijk, sorry meneer we kunnen/gaan je niet helpen. U heeft nog maar korter als een jaar te leven en met chemo is het mss 1 a 2 maanden verlenging. Daar zakte de moed toch ver diep in de schoenen en wij als kinderen dachten, er moet toch iets zijn? 
 

ja er is dus wel degelijk iets, namelijk dct immuun therapie van immucura, helaas niet vergoed door de verzekering en zullen  we er zelf voor op moeten draaien, maar het is ons alles waard om het te proberen.

de kosten voor een behandeling ( 6 maanden) zijn € 36.100. Dat is best een hoop geld en daarom willen we toch iets proberen bij elkaar te kunnen verzamelen zodat hij deze behandeling kan ondergaan wat hij ontzettend graag wilt. Er is zeker wel iets van geld, maar lang nog niet alles en daarom probeer ik via deze weg geld in te zamelen.
 

Het is zo’n strijdlustige man, altijd hard gewerkt, een timmerman met gouden handjes en dan ineens dit, heb je mooi je pensioen leeftijd behaald en ben je terminaal bevonden. 


we zullen er alles aan proberen te doen om voldoende geld in te zamelen! En iedere euro die we binnen halen is toch een stapje dichterbij ❤️

 

helpen jullie mee om Victor nog een langer leven te kunnen geven?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-11-2023 gestart
4226x bekeken

Actie georganiseerd door:

Daisy Heinemann

Daisy Heinemann

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-11-2023 gestart
4226x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Medisch
Misbruik melden