Hulpgoederen voor Oekraïne en evacuatie van vluchtelingen.

Hulpgoederen voor Oekraïne en evacuatie van vluchtelingen.

Inzameling om voor de 2de keer hulpgoederen te gaan brengen naar Oekraïne inclusief evacuatie van kinderen met personenbus.

 

Wij willen voor de 2de keer een actie ondernemen om hulpgoederen te gaan brengen naar Oekraïne. Want bij ons eerste bezoek ter plekke zagen we hoe schrijnend het is om daar vrouwen en kleine kinderen alleen te zien en in alle onzekerheid. 

Daarom willen we ditmaal hetzelfde doen met een personenbus. Spullen heen brengen, en mensen evacueren. Om de meest hulpbehoevende mensen mee te kunnen nemen en bij een opvangcentrum (Mecc Maastricht) af te leveren zodat die al goed en vooral veilig zijn. Want het kan niet zo zijn dat kinderen, vrouwen en opa/oma’s de dupe moeten zijn van van deze oorlog en in onveilige situatie’s terecht komen! 
 

Maar aangezien we geen personenbus tot onze beschikking hebben willen we deze huren. (Prijs ongeveer €1900 met geen extra onnodige opties bijgerekend.

En afgelopen keer hebben we grotendeels zelf alles betaald zoals de bestelbus alsook de brandstof. En met de huidige brandstofprijzen is het niet haalbaar meer om alles zelf te bekostigen… Met de diesel zitten we namelijk al op €2700(!) euro. En voor de tol wegen en eten/drinken/toilletten onderweg rekenen we op ongeveer €400.

Dus daarmee komen we op een totaal van meer dan €3100 euro. En om dit weer zelf te financieren is niet haalbaar. 

Bij hogere opbrengsten word dit gebruikt voor hulpgoederen te kopen. En om nog meer bussen te huren of eventueel de 3de en 4de rit. We blijven dit doen zolang het financieel haalbaar is en nodig is. 
 

Oorlog kent geen winnaars! Alleen maar verliezers. En wij willen zo ons steentje bijdragen. Want wij zijn doeners. Wij doen wat we kunnen. Want als wij dit zouden meemaken zouden we ook willen dat onze kinderen of opa en oma‘s geholpen worden! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-03-2022 gestart
3387x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ramon Deelen

Ramon Deelen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-03-2022 gestart
3387x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog