Inzameling kankertherapie

Inzameling kankertherapie
Anoniem D.

Inzameling twee therapieën ter bestrijding kanker zonder zware bijwerkingen.

 

Ik ben een vrouw van 52 jaar. Ik woon in België. Eind 2019 heb ik de diagnose gekregen van baarmoederhalskanker. Mijn baarmoeder en eileiders werden toen operatief verwijderd. Na een controle bij de oncoloog vond men een voorloper van baarmoederhalskanker. Dit werd behandeld met een pijnlijke, brandende crème gedurende een week. Door de pijn en stress ben ik een 10 kilo vermagerd. Na een zekere periode evolueerde het in een heel erg grote tumor waardoor ik heel veel pijn had. Ik besloot om een haal zware behandeling te volgen van chemo wat heel wat bijwerkingen gaf zoals zware neuropatische pijn. Ik werd ook behandeld met een botversterker dat mijn neuropatische pijn versterkte. Door al de bijwerkingen die ik ondervond is men gestopt met de chemo en de botversterker. Ik heb toen besloten om op zoek te gaan naar alternatieven die mijn immuunsysteem versterken en de kankercellen verwijderen zonder bijwerkingen. Ik heb twee interessante therapieën gevonden met grote slaagkansen. Eén therapie gaat de kankercellen verwijderen. Men geeft hiervoor 3x een baxter per dag verspreid over een maand. Deze therapie is enkel mogelijk in de USA. Deze therapie zou een 30.000 euro kosten. De andere therapie gaat dan weer de immuuncellen vermeerderen waardoor het lichaam wordt aangesterkt. Beide therapieën ondersteunen het lichaam en putten het niet uit waardoor ik ook niet terug onder zware stress hoef te staan. De behandeling is zeer duur en de therapie kan ik volgen in Duitsland. De therapie is tot een 100.000 euro qua kosten. Andere kosten die hierbij verrekend zijn is voor aangepast vervoer, verblijf en kosten voor sociale media na donatie. Ik hoop dat ik via deze weg mijn doel kan bereiken en ook hoop kan geven dat er ook andere wegen zijn met de hulp van andere empathisch mensen. 

Bedankt voor de hulp om dit project tot realisatie te brengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

men ook supplementen voor om het immuunsysteem te ondersteunen. De behandeling is zeer duur en ligt tussen de 90.000euro en de 100.000euro. Ik denk dat voor mij de kosten zullen liggen rond de 97.000euro waar alle kosten in zijn begrepen zoals ; de behandeling, het vervoer en hotel, de supplementen. Ik zou ook graag enkele behandelingen willen volgen bij de osteopaat tegen de neuropatisch pijn en andere extra kosten voor het gebruik van sociale media en dergelijke.

De tweede behandeling bestaat uit een behandeling met baxters met een substantie die kankercellen doodt maar die geen bijwerkingen vertoont en heel effectief is. De behandeling kost een 35.000euro. Het vervoer en het hotel extra kosten voor het gebruik van sociale media en dergelijke zit in deze prijs inbegrepen. Bedankt voor uw steun en empathie.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 09-08-2022 gestart
543x bekeken

Actie georganiseerd door:

Anoniem D.

Anoniem D.

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 09-08-2022 gestart
543x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden