IRON MAN 2023 - strijd tegen kansarmoede !

IRON MAN 2023 - strijd tegen kansarmoede !

Met jullie donatie kunnen we strijden tegen kansarmoede. Steun mijn missie en laten we samen de finish halen ! Dankjewel !

 
€ 0 ingezameld

Met jullie steun zullen wij samen kunnen werken aan een betere toekomst voor mensen die te maken hebben met kansarmoede. Ik geloof dat door hard te trainen en mijn uiterste best te doen, we samen een verschil kunnen maken in de levens van deze mensen.

Ik wil dit niet alleen doen om mezelf een uitdaging aan te gaan, maar ook om een verschil te maken in de samenleving. Ik hoop dat jullie mijn passie delen en mijn missie ondersteunen.

Met jullie donatie zullen we kunnen bijdragen aan projecten en initiatieven die zich richten op het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen in kansarme omgevingen. Of het nu gaat om het verbeteren van onderwijs, gezondheidszorg, of het bieden van onderdak en voedsel, we zullen samen zorgen voor verbetering en verandering.

Dus, alsjeblieft, steun mijn missie en laten we samen het verschil maken! Ik zal mijn uiterste best doen om de finish te halen en jullie steun te eren. Dank je wel!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 08-02-2023 gestart
844x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ugi Tunckurt

Ugi Tunckurt

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 08-02-2023 gestart
844x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog