Koekjes voor volledig herstel!

Koekjes voor volledig herstel!
Saar De Reu

Saar De Reu ontwikkelde 3,5 jaar geleden CRPS na een operatie. Haar leven veranderde compleet. Ze werkt aan volledig herstel.

 

Hallo allemaal, 

Ik ben Saar, 15 jaar en woon in Kalken. 3,5 jaar geleden ontwikkelde ik CRPS na een voetoperatie. Mijn leven veranderde compleet, ik belandde in een rolstoel en moest mij behelpen met 2 krukken. 

CRPS staat voor complex regionaal pijnsyndroom. Complex van ingewikkeld niet goed begrepen. Regionaal betekent dat de pijn zich situeert op één plaats. CRPS zou de pijnlijkste aandoening zijn die bij de mens werd vastgesteld. Naast pijn geeft CRPS ook nog gevoels- en temperatuursveranderingen, bewegingsproblemen, slaap- en vermoeidheidsproblemen, humeurigheid, hoofpijn en overbelastingen in het volledige lichaam… Bovendien zorgt CRPS ervoor dat heel je zenuwstelsel in de war geraakt.

Van maart 2021 tot december 2022 kon je mij 5 op 7 terugvinden op dienst kinderrevalidatie van UZGent. Helaas bekwamen we met de therapie en medicatie geen gewenst resultaat. Ik werd doorverwezen naar de pijnkliniek, waar ik nog meer werd volgepropt met medicatie. Achteraf gezien hielp dit totaal niet. Op een bepaald moment werd er zelfs voorgesteld om ketaminebaksters toe te dienen. Dit is iets wat ik zelf helemaal niet zag zitten. Daarom ging ik samen met mijn ouders op zoek naar een andere therapie die mij wel zou kunnen helpen. 

We kwamen in mei 2023 terecht bij neuroREACT (https://www.neuroreact.be/ )  in Lokeren. Hier revalideer ik minstens drie keer per week heel intensief. Een belangrijk onderdeel van de therapie is Neuro-spiereducatie. Hiervoor wordt een heel duur Amerikaans toestel gebruikt. Om zo snel mogelijk en volledig te kunnen herstellen en 7 op 7 te kunnen trainen, heb ik zelf een kleinere versie van dit toestel nodig, vandaar dat ik deze actie op touw heb gezet. Aangezien mijn ouders de afgelopen jaren al enorm veel hebben uitgegeven aan al mijn therapieën, medicatie, … wil ik hier zelf heel graag verantwoordelijk voor zijn. 

Hopelijk willen jullie mij hierin steunen. Bestel daarom koekjes of doe een gift als bezorging praktisch niet mogelijk is. 1 pakje koekjes kost 5 euro.

 

VERMELD BIJ JOUW DONATIE JE NAAM EN OF JE EEN ZAKJE KOEKJES VERWACHT EN HOEVEEL.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-09-2023 gestart
7719x bekeken

Actie georganiseerd door:

Saar De Reu

Saar De Reu

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-09-2023 gestart
7719x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog