Kunstgalerie STOLP

Kunstgalerie STOLP

Een nomadische kunstgalerie die opkomend creatief talent de kans wil geven om midden in de stad tijdelijk te exposeren.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In het najaar van 2023 nam ik deel aan een open call (BAAS-Antwerpen) voor creatieve ondernemers en stelde ik mijn idee 'Stolp - een nomadische kunstgalerie' voor aan de jury. Een rondzwervend architecturaal object in de stad dat creatief talent de kans geeft om hun werk aan het grote publiek tentoon te stellen. Mijn idee werd enthousiast onthaald en ik werd geselecteerd om mijn concept verder uit te bouwen.

STOLP vzw is een non-profit organisatie (geen commerciële galerie) die zich volledig focust op de begeleiding en creatieve ontwikkeling van groeiende kunstenaars.

STOLP zorgt voor een alternatieve kunstbeleving op een laagdrempelige, ongedwongen manier. Een toevallige kruising in de stad die voor ontroering kan zorgen.

Vertrekkend vanuit mijn achtergrond in architectuur probeer ik met STOLP een spontane dynamiek te creëren tussen stad-kunst-toeschouwer.

In afwachting van subsidies van de overheid voor de langdurige werking van de vzw, probeer ik via deze crowdfunding budget te creëren om een eerste ‘stolp’ te bouwen. Zo kan ik stap voor stap eerste expo's en samenwerkingen organiseren, en hopelijk extra draagkracht te vinden bij overheid en steden.

Duizend maal dank!

Arnaud Goossens

vzw STOLP

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29-02-2024 gestart
54x bekeken

Actie georganiseerd door:

Arnaud Goossens

Arnaud Goossens

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29-02-2024 gestart
54x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog