Laatste wens

Laatste wens

Laatste wens voor mijn uitbehandelde moeder en onze oma.

 

Valt me zwaar om dit te moeten vragen, maar ik zal wel moeten want anders gaat het mij niet lukken om mee te gaan op de laatste wens van mijn moeder.

Mijn moeder is zoals velen van jullie weten(onbekenden natuurlijk niet) al sinds lange tijd ziek door CoPD en zit zij 24/7 aan het zuurstof. Nu heb ik via Stichting Ambulancewensen een wens ingestuurd waarvan ik weet dat zij dit het allerliefste nog eens zou mogen meemaken.

Ik had nooit verwacht dat Stichting Ambulancewensen mij na een tweetal dagen al zouden bellen dat ze deze wens uit zouden laten komen, dit houdt in dat ze mijn moeder en mijn 2 kinderen in de ambulance mee kunnen nemen en deze kosten op zich nemen.

Mijn moeder is zelf altijd zeer actief geweest in de paardensport al mocht ze zelf na een springongeval niet meer rijden, maar de steun die ze mij en ook mijn dochter Noor altijd heeft gegeven is bewonderenswaardig.

Lars steunt ze ook hoor alleen dan met zijn favoriete hobby….vissen!

Toen ik dan ook mijn allereerste veulentje fokte uit Wendela was zij erbij en ook zij had vanaf dag 1 een enorme band met hem. Zij heeft hem overal gevolgd, ook op de hengstenkeuring waar het doek viel na de 2e bezichtiging. Toen hij als jong paard met Dinja van Liere aan de wedstrijden begon, is zij er vaak bij geweest. Toen hij op het WK de bronzen medaille haalde was ze uitzinnig, hier kon ze alleen toen niet aanwezig zijn omdat zij toen alle zorg op zich had genomen van mijn grootmoeder, die bij haar in huis woonde.

Later volgden vele overwinningen samen met Dinja en ook hier is ze zeer nauw bij betrokken geweest en we hebben hem samen vaak bezocht.

Toen zijn KWPN goedkeuring volgde was ze zo trots als een pauw, “haar” Black Beauty was een dekhengst.

Doordat mijn moeder vanwege de Copd al zeer lange tijd aan huis gekluisterd is(al 1,5 jaar niet meer buiten geweest) heeft ze velen contacten opgedaan via de computer, vele kennen haar niet eens persoonlijk maar ze is mega betrokken bij velen van jullie.

Toen kwam de dag dat onze zo geliefde zwarte hengst werd verkocht aan de Olympische amazone Laura Tomlinson – Bechtolsheimer woonachtig in Gloucestershire Engeland, wat was ze er kapot van! Nu was hij wel echt ver weg( in haar optiek weliswaar)…

De allerlaatste wens die ik haar zoooo vreselijk gun is nog 1 keer “haar’’ Black Beauty in het echt te kunnen bezoeken.

Nu gaat die wens voor haar sowieso in vervulling! Maar jullie begrijpen vast wel dat ook ik daar heel graag bij aanwezig zou willen zijn, deze laatste reis van mijn moeder en mijn 2 kinderen.

Ook om iets terug te kunnen doen voor ALLES wat ze voor ons, maar ook voor vele anderen gedaan heeft. 

Daarnaast weet ik ook dat zij mij daar heel graag bij zou willen hebben als ze dit zou weten, echter is dit nog een totale verrassing voor haar.

Nu is het zo dat de bootreis via Stena gepland staat voor vertrek op 13 maart as op de avondvaart, de terugreis op 14 maart ook op de avondvaart.

Voor mijzelf en de fotografe die ook vrijwillig mee reist om alles voor ons vast te leggen(volledig kosteloos) is hier bijna 600 euro voor nodig (helaas heb ik dat niet zo liggen) Stena kan dit voor ons niet sponsoren of reduceren.

De auto incl.  1 tank benzine word voor mij gesponsord door Auto Nieuwenhuijse, en hier ben ik ze zeer dankbaar voor. Maar ook met 1 tank red ik het niet om naar Hoek van Holland te reizen en verder in Engeland en terug. Dus ook hier zijn financiën extra voor nodig (ongeveer 3 tankbeurten). 

Daarnaast moeten wij ook hiervoor paspoorten hebben aangezien Engeland nu uit de EU is gestapt en onze ID-kaarten niet volstaan.

En dan nog de overige onkosten( denkend aan verplichte verzekeringen e.d.)

Mijn vraag is dus of er mensen zijn die iets zouden willen doneren zodat ook ik mee kan op deze laatste onvergetelijke reis.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17-02-2023 gestart
2146x bekeken

Actie georganiseerd door:

Renata van Steijn

Renata van Steijn

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17-02-2023 gestart
2146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog