Laatste wens mama’s reis met kids

Laatste wens mama’s reis met kids
Farida Soussan

Mama haar wens is altijd geweest om samen met ons een mooie verre reis te maken

 
€ 0 ingezameld

Hey! Ik ben Farida 24 jaar oud. Mijn moeder (57) is enkele maanden geleden helaas ongeneeslijk ziek verklaard. Ze heeft kanker gehad in het verleden en dit is terug gekomen en heeft zich uitgezaaid over haar vitale organen en op meer delen van haar lichaam. We zijn nu met behandeling haar leven aan het verlengen maar genezen gaat niet meer. Het voelt aan als een erg zwaar traject en verdrietig 
 

Wij hebben het thuis nooit breed gehad en zitten financieel altijd erg krap, dit maakt het voor ons niet makkelijk om dingen te doen/dagjes weg te gaan, dan raken we al in de knoop dus een vakantie is praktisch onmogelijk voor ons om te realiseren. 

Haar wens is altijd geweest om een keer naar Bora Bora te mogen en het lijkt mij een mooi gebaar als ik dit nog voor mijn lieve moeder zou kunnen realiseren, een mooie reis voor haar met mij en me zus om nog mooie herinneringen te maken en haar laatste wens nog uit te mogen komen. Ze verdient het zo erg na een hoop ellende in haar leven! Ik hoop dat er mensen zijn die ons hierin kunnen/willen helpen met een kleine bijdrage, het betekent de wereld voor me/ons :)! 

Alvast heel erg bedankt voor het lezen en de moeite die u heeft genomen. 

Groetjes Farida 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24-04-2023 gestart
8576x bekeken

Actie georganiseerd door:

Farida Soussan

Farida Soussan

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24-04-2023 gestart
8576x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog