Liposuctie voor lipoedeem!

Liposuctie voor lipoedeem!
Deel deze actie via:

Voor een leven zonder pijn en een lichaam waar ik van kan houden.

 

Na een zoektocht van meer dan 10 jaar weet ik nu eindelijk wat er met mijn lichaam aan de hand is: lipoedeem. 

Lipoedeem (vet-aanmaakstoornis) is een chronische aandoening die vrijwel alleen bij vrouwen voorkomt. Er is sprake van een vet-en vochtophoping waar je pijnlijke klachten van kunt ervaren. De klachten die ik ervaar zijn zwellingen over mijn lichaam, pijn bij druk en aanrakingen, wat gesprongen adertjes en aanleg voor blauwe plekken. Een dag lopen kost mij al ontzettend veel energie. 
 

Onder behandeling van een diëtist, personal trainer en fysiotherapeut probeer ik de klachten te verminderen maar helaas geeft dit nog niet voldoende verbetering. In mijn 30e levensjaar loop ik met steunkousen die voor mijn benen en armen bedoeld zijn. Je kunt je voorstellen dat dit ook mentaal heel veel doet met een vrouw van 30 jaar. De frustraties.. de pijn… het uiterlijk. 
 

Mijn enige optie is een liposuctie wat helaas niet wordt vergoed door de verzekeraar (schandalig hé). Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik via deze weg wat hulp kan krijgen om mijn leven wat draaglijker te maken. 
 

De totale kosten komen op €25.000 maar per operatie kost dit €5000 en wordt er maar een deel van het probleem verholpen. Daarom hoop ik eerst €15.000 bij elkaar te krijgen omdat mijn kwaliteit van leven hier al sterk mee verbeterd kan worden. 

Mocht je een donatie willen plaatsen:
Ik ben je voor eeuwig dankbaar! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13-04-2022 gestart
490x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lipoedeem Fighter

Lipoedeem Fighter

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13-04-2022 gestart
490x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden