Longtransplantatie voor Rabia - een race tegen de klok

Longtransplantatie voor Rabia - een race tegen de klok

Rabia, heeft nog maar een paar maanden te leven vanwege sarcoidose. Een longtransplantatie in Amerika is de enige optie.

 

Beste vrienden en supporters,

Mijn naam is Abdeslam en vandaag wil ik jullie met een zwaar hart het verhaal van mijn vrouw Rabia delen. Rabia is een liefdevolle moeder van onze 21-jarige zoon en mijn soulmate gedurende meer dan twee decennia. De afgelopen jaren heeft ze gevochten tegen een zeldzame ziekte genaamd sarcoidose, die aanzienlijke schade heeft veroorzaakt aan haar longen. Ondanks de beste inspanningen van artsen is de toestand van Rabia verslechterd en is ons verteld dat ze nog maar enkele maanden te leven heeft.

We hebben alle mogelijke opties onderzocht en de enige manier om het leven van Rabia te redden is door een longtransplantatie. Helaas hebben de artsen haar niet geschikt bevonden voor de operatie vanwege het hoge risico en door miscommunicatie in het verleden als gevolg van taalbarrières. Het was een verwoestende klap voor ons gezin en Rabia heeft sindsdien te maken gehad met paniekaanvallen en een gevoel van hopeloosheid.

Maar nadat we haar thuis hebben gebracht, begon ze langzaam te herstellen en hebben we haar ervan overtuigd om opnieuw de mogelijkheid van een longtransplantatie te overwegen. We hebben contact opgenomen met verschillende ziekenhuizen in België, maar ze gaven ons allemaal dezelfde negatieve reactie. Een ziekenhuis in Nederland vertelde ons dat zonder Nederlandse nationaliteit de transplantatie onmogelijk is. Daarom richten we nu onze hoop op Spanje of de Verenigde Staten. Rabia heeft een Spaanse nationaliteit en we hopen een ziekenhuis te vinden dat haar zaak wil opnemen.

Het grootste obstakel waar we echter voor staan, is de financiële last. Onze verzekering dekt geen medische kosten in andere landen en we hebben niet de middelen om de kosten van de operatie en alle gerelateerde medische kosten te dragen. We hebben al onze spaargeld en middelen uitgeput en de tijd begint te dringen. Daarom vragen we jullie vriendelijk om hulp.

Onze zoon gaat trouwen in het komende jaar en het is de droom van Rabia om hem een nieuw leven te zien beginnen. Het is de droom van mijn zoon om zijn moeder weer gezond te zien. We willen dit mogelijk maken en hebben jullie steun nodig om dit te doen.

Help ons alstublieft het benodigde geld in te zamelen om Rabia een vechtkans te geven. Jullie donaties gaan rechtstreeks naar de operatie en alle gerelateerde kosten, en elke bijdrage maakt een verschil. Zelfs als jullie niet kunnen doneren, deel dan alsjeblieft deze campagne met jullie vrienden en familie om ons doel te bereiken.

We zijn jullie eeuwig dankbaar voor jullie vriendelijkheid en vrijgevigheid. Houd ons alsjeblieft in jullie gebeden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-04-2023 gestart
1237x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jawad El bouchafrati

Jawad El bouchafrati

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-04-2023 gestart
1237x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog