Luca André | debuut-EP

Luca André | debuut-EP
Luca Andre Gielissen

Singersongwriter / Country-pop & Americana / krachtige nummers met een boodschap

 

Luca André is een creatieve muzikale duizendpoot. Al van kleins af aan is hij bezig met muziek maken en creëren. Het podium was en is zijn tweede thuis. Hij begon met zingen bij een koor en al snel kwamen daar nog zang, acteer, piano en gitaarlessen bij. Van jongs af aan reisde hij al het hele land voor zijn studies en optredens. Zo heeft hij hele mooie rollen mogen vertolken in musicals, opera`s en films. In alles wat hij deed was de muziek de rode draad in zijn leven en de interactie met het publiek vindt hij het mooiste dat er bestaat. 

Luca laat zijn gevoel spreken door dit om te zetten in zijn pakkende songteksten, gitaar en pianospel. Op jonge leeftijd heeft hij al een en ander meegemaakt en die levenservaring weet hij om te zetten in een krachtige en positieve noot. Dankzij die levenservaring heeft hij ook een enorme drive ontwikkelt en hij doet alles vanuit passie en met heel veel bezieling. Zijn perfectionisme is soms een vloek en soms een zegen. Het levert wel herkenbare nummers op over alledaagse dingen die er echt toe doen. Het zijn juist de kleine dingen die het leven zo mooi maken en het is belangrijk om genieten van het moment.  Hierdoor weet hij ook bij het publiek een gevoelige snaar te raken en andersom is de interactie met het publiek ook juist hetgeen wat hij zo mooi vindt aan de muziek. Samen mooie momenten creëren. Zo schreef hij in een van zijn nummers over zijn publiek: “You`re the pearls to make my dream a succes.” ( The Message)

Luca André laat zich graag inspireren door oude helden als Elvis en Johnny Cash, maar ook de hedendaagse Country en Americana artiesten leveren de nodige inspiratie op. Na jaren van creëren, schrijven, herschrijven en keihard werken liggen er nu een 7tal nummers die hij heel graag zou willen uitbrengen. 

Onlangs is hij aangenomen op het Junior Conservatorium in Maastricht om zich muzikaal verder te ontwikkelen en zijn muzikale dromen na te jagen.

Jullie kunnen Luca André ook helpen om een van zijn muzikale dromen te verwezenlijken, want dit kan hij uiteraard niet alleen. Daarom nu Luca aan het woord.

Lieve mensen,

Ik hoop dat jullie mij willen helpen en steunen om eindelijk mijn debuut EP in de studio op te kunnen nemen en deze langgekoesterde wens uit te laten uitkomen. We hebben super toffe ideeën om mijn nummers nog verder uit te werken. We willen gaan werken met live muzikanten en graag zou ik nog een 2e stem en mooie arrangementen met strijkers willen toevoegen. Daarbij komt er een bonusnummer op dat ik heb geschreven voor mijn zus Luna. Ze heeft ook veel meegemaakt en ik hoop daarom met mijn nummers ook kracht en troost te kunnen bieden aan iedereen die het nodig heeft. Mensen weer bewust te maken van de kleine mooie dingen in het leven en samen voor een vrolijke noot te zorgen met de verbindende kracht van muziek. Dat is voor mij het mooiste dat er bestaat. Mijn streven is om dit op vinyl uit te brengen met mooi bijpassend artwork en videoclip. 
Voor de mensen die mij steunen zal ik als dank uiteraard ook nog leuke persoonlijke bedankjes verzorgen en activiteiten organiseren. De nummers zullen een voor een opgenomen worden en daarbij neem ik jullie als dank graag mee via een speciale link voor sponsoren. Bij de acties kun je verder nog zien wat je voor welk bedrag extra krijgt. Hopelijk tot ziens en onwijs dank voor jullie support en hopelijk zie ik jullie bij de presentatie en tot die tijd neem ik jullie graag mee in dit avontuur. 

Muzikale groet, Luca André

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-09-2023 gestart
476x bekeken

Actie georganiseerd door:

Luca Andre Gielissen

Luca Andre Gielissen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-09-2023 gestart
476x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog