Medische kosten Harley

Medische kosten Harley
Amber Cappaert
Deel deze actie via:

Equitom Equine Care Group, de kliniek van Europa, is Harley zijn laatste kans tot herstel. Doneren is lief, delen is liever

 

28/7, kregen wij bericht dat Harley werd aangetroffen met een gat in zijn been. De dierenarts erbij, verzorgd, opgeladen en naar de kliniek in de buurt gereden. Conclusie: een gat van +10cm diep en pees geraakt. Plus een hartruis, waarvan de oorzaak (nog) niet bekend is. 

Die dag begon ons traject van enkele weken, echter kregen we de ene tegenslag na de andere te verwerken. Waarbij artsen zelfs geen oplossing meer hadden. Ja, een oplossing die niet voor Harley werkte, want hierin werd hij levensgevaarlijk: boxrust, en dan nog niet de garantie dat het zou genezen. 

Na al deze tegenslagen en da bezoeken is onze rekening aardig leeg geraakt, in een tempo dat wij het niet aangevuld krijgen. Met als toppunt 1/10 de wonde die open gesprongen is waarbij we terug bij het begin staan. 

Hierop contact opgenomen met Equitom, waar wij terecht konden (10/10/2023) en waar hij binnenste buiten gekeerd werd om te zien waarom de wonde absoluut niet meer geneest: Een bacterie in de wonde en een ontsteking op de pees. Wij hadden dus geen kans tot slagen of genezen.

Echter is onze rekening zo leeg, en mijn vechtlust weg nu de wonde van Harley hetzelfde pad volgt als de wonde van mijn overleden mama (31/10/2022) waarmee ik haar uiteindelijk heb moeten reanimeren (25/10/2021). Wie oh wie kan ons en ons maatje helpen, en ons helpen in deze mentaal al moeilijke maand? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 06-10-2023 gestart
1648x bekeken

Actie georganiseerd door:

Amber Cappaert

Amber Cappaert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 06-10-2023 gestart
1648x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog