Medische kosten Lady Snow

Medische kosten Lady Snow
Felicity Grissen

Hond Lady Snow werd gesteriliseerd. Ze kreeg een hartstilstand en ligt nu in het ziekenhuis. Verzekering dekt kosten niet.

 

Donderdagochtend 19-5-2022 is onze kleine, dappere hondje van 1.5 jaar gesteriliseerd. Tijdens deze, toch wel routine, operatie heeft zij een hartstilstand gekregen. 

Na een adrenaline boost en hartmassage heeft zij het overleefd. Toch lag ze nog in shock en kwam zij niet uit de narcose. Ze werd opgenomen  bij de dierenarts. Na een spannende dag werd zij doorverwezen  naar het dierenziekenhuis te Arnhem. 

Na contact met de verzekering (ja, zij is top verzekerd) kregen wij de boodschap dat ze tot maar €150,- uitbetaald krijgt. Dit omdat de hartstilstand gebeurde tijdens een sterilisatie en dit is niet per se medisch noodzakelijk. 

Hier zijn wij uiteraard erg van geschrokken en zien wij ons genoodzaakt een crowdfunding in te schatten. De kosten voor de eerste 24 uur werden al geschat op €1000,- en hier zaten nog niet eens de hartbewaking en verdere specialistische onderzoeken bij die zij krijgt (want weekend). De kosten hebben wij misschien wat te hoog ingeschat. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij het restantbedrag geven aan een ander furry friend die vecht in het ziekenhuis.

Of: mocht het doel bereikt worden en er een restant bedrag over blijven, kan een deel ook eventueel verdeeld worden onder donateurs die dit verkiezen.

 

Voor updates kunnen jullie een e-mail sturen naar felicity_parrott@live.nl 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22-05-2022 gestart
2635x bekeken

Actie georganiseerd door:

Felicity Grissen

Felicity Grissen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22-05-2022 gestart
2635x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog