Mijn diploma halen

Mijn diploma halen
Amber Van de Walle

Lieve allemaal, ik vraag om hulp bij het halen van mijn diploma, zodat ik mezelf kan voorzien van een betere toekomst.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dag lieve lezer, en als je al tot hier geraakt bent, bedankt. 
 

Mijn naam is Amber, een jonge studente met al een behoorlijk rugzakje. Toch ben ik steeds vastberaden geweest, er is hoop op een beter toekomst, en daar ging ik zelf voor zorgen! 
 

Drie jaar geleden starte ik aan de opleiding vroedkunde, die tot nu toe zonder enig probleem verlopen is. Al mijn harde werk heeft steeds geloond en in mijn studies heb ik mijn levenswerk gevonden. 
 

Helaas verliep niet alles in het verleden even goed. Mijn moeder maakte een aantal vreselijke partnerkeuzes waardoor we beiden vaak met geweld te maken kregen. 
 

Vorig jaar werd ik plotseling uit huis gezet, omdat er plaats gemaakt moest worden voor een nieuwe man en zijn kinderen (ik was ‘de oudste’ dus moest plaats ruimen). 

Ik verbleef een tijdje bij vrienden en vond deze zomer een eigen plekje in een studentenhuis. Het is hard knokken geweest, maar ik was er van overtuigd dat doorzetten er uiteindelijk voor zou zorgen dat ik in een betere, en meer stabiele situatie terecht zou komen.

Al eventjes gaat alles weet zijn eigen gangetje. Ik studeer en tijdens mijn vrije tijd doe ik studentenwerk om een dak boven mijn hoofd en eten op tafel te voorzien. 
 

Helaas werd mijn studiebeurs begin deze maand voor de derde en laatste keer volledig afgekeurd. De berekening gebeurd namelijk op basis van mijn adresgegevens van een jaar geleden, en de inkomsten van mijn moeder en haar nu nieuwe gezin.

 

Tegen eind maart dien ik mijn volledige studiesom van €1500 betaald te hebben of ik kan helaas mijn studies niet verder zetten. 
 

Dus kan en wil je helpen, dan zou ik je oneindig dankbaar zijn. En ik beloof ondertussen de hoop niet te verliezen 

Veel liefs

Amber 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23-02-2024 gestart
69x bekeken

Actie georganiseerd door:

Amber Van de Walle

Amber Van de Walle

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23-02-2024 gestart
69x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Wens Onderwijs
Misbruik melden