MRI Scan aanschaffen voor zaio en omgeving in Marokko

MRI Scan aanschaffen voor zaio en omgeving in Marokko
Salahdin Al makhfi
Deel deze actie

Kanker patiënten moeten vaak lange afstanden afleggen en hebben vaak niet de middelen om een MRI scan te laten uitvoeren.

25 donaties
€ 720 van € 500000 ingezameld

Situatie van kankerpatiënten in Zaio en omgeving is schrijnend.

Het ontbreekt Zaio aan een goed zorgsysteem. Het nieuw ziekenhuis beschikt niet over specifieke specialisaties, zoals kankerbehandelingen. Deze specialisatie is gevestigd in grote steden buiten en andere regio. Voor de minder welvarende mensen uit Zaio is medische hulp dus vaak moeilijk bereikbaar. Voor onderzoeken zoals een MRI-scan, moeten patiënten lange afstanden afleggen. Vaak is dit voor hen niet te betalen. Inwoners van Zaio zijn bij complexere ziektes dus bij voorbaat kansloos en hebben geen perspectief. Verschillende initiatiefnemers proberen te steunen omdat men niet machteloos wil toekijken hoe deze mensen lijden. Echter, voor kankerpatiënten is duurzaamheid nodig.  

Voor ons als initiatiefnemers (afkomstig uit het gebied) is dit de aanleiding om in overleg met een aantal lokale partijen uit Zaio de inzamelactie te starten voor het aanschaffen van MRI-scan, die we aan het Ziekenhuis in Zaio willen schenken. De initiatiefnemers zijn woonachtig in verschillende Europese landen zoals: Parijs, Strasbourg, Barcelona, Madrid, Brussel, Gent, Zelzate, Essen, Keulen, Rotterdam, Amsterdam en Maassluis.

Help mee om dit mogelijk te maken!

 

Contactpersonen initiatiefgroep:

Salah Al Malhfi  & Mustapfa Boufassil

info@mriscan-zaio.com

Nieuws

Collectanten

Laden...

Actie georganiseerd door:

Salahdin Al makhfi

Salahdin Al makhfi

25 donaties
€ 720 van € 500000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties