MuchaCha City

MuchaCha City
RShida Makeda

MuchaCha City een droomcombinatie van spelen en leren

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is Shida. Ik ben 35 jaar afgestudeerd met een Bachelor in International Business Management. 

Via deze weg wil ik u kort voorstellen aan mijn project Muchacha City;

Muchacha City is een innovatief concept/project  dat aantrekkelijk is voor kinderen en de beste leerervaring biedt door rollenspel in een stad op kindermaat met een eigen economie.

Kinderen kunnen zelfstandig een stad op schaal verkennen van +/- 3.000 vierkante meter met meer dan 25 spannende carrières die ze kunnen uitproberen.

Aangespoord door het natuurlijke verlangen van kinderen om te creëren, te verkennen en samen te werken, is MuchaCha City een droomcombinatie van spelen en leren.

Door middel van ultra realistisch rollenspel leren kinderen over verschillende carrières, de werking van een stad en het concept van omgaan met geld.

Tijdens een bezoek aan MuchaCha City leren kinderen veel macroconcepten die hen helpen de wereld van volwassenen te begrijpen en zich voor te bereiden om deze te verbeteren. De algemene leergebieden zijn onderverdeeld in vijf hoofdcategorieën: Hoe een stad werkt, Financiële geletterdheid, De wereld van werk, Model Burgerschap en goede gewoonten.

Bij MuchaCha City krijgen kinderen tussen de 4 en 15 jaar de kans om volwassen ervaringen op te doen terwijl ze in de huid kruipen van onder andere brandweermannen, bouwvakkers, politieagenten en modeontwerpers.

Elke ervaring is ontworpen om kinderen sterker te maken, ze het vertrouwen te geven om hun beste zelf te zijn en ze te inspireren om grote wereldburgers te zijn.

Rollenspel is een ingebakken gedrag in kinderen. Ze doen het van nature, zonder dat ze het van tevoren hebben geleerd of zonder uitleg van volwassenen. In tegenstelling tot andere activiteiten die aanwijzingen bevatten, zoals sport of videospelletjes, hoeven kinderen alleen maar te kijken hoe een volwassene iets doet voordat ze beginnen te imiteren.

Elke MuchaCha City locatie biedt ervaringen die relevant zijn voor elke regio, cultuur en geografie door middel van beroepen, entertainment en eten.

Waarom zoek  ik financiële ondersteuning of subsidie voor voor dit project ? Het wordt tijd dat het kind centraal komt te staan, en we hen kunnen voorbereiden op een educatieve en interactieve manier.

 Ik heb mijn businessplan volledig uitgewerkt, onderbouwd en nodige marktonderzoek gedaan. Met trots kan ik ook aangeven , dat ik mijn project aan de diverse banken fondsen mogen presenteren en weet dat ze samen met mij dit project wilt realiseren. Alleen in mijn opstart kapitaal 0 euro. Wegens keuzes in mijn jongeren jaren, en het op een jonge leeftijd moeder te zijn geworden zoek ik hulp om dit te mogen realiseren.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11-12-2023 gestart
60x bekeken

Actie georganiseerd door:

RShida Makeda

RShida Makeda

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11-12-2023 gestart
60x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog