Naar Mexico HSCT stamcelltherapie vader en zoon voor MS

Naar Mexico HSCT stamcelltherapie vader en zoon voor MS

Wij willen naar Mexico een behandeling ondergaan die niet vergoed word door de verzekering. Dit stopt de ziekte

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

 

Kosten: $109.000  Praktijk: HSCT Mexico

Verhaal Walter Hallo, ik ben Walter Hazeleger, 55 jaar oud. Ik ben vanaf mijn 17e leeftijd al gediagnosticeerd met MS (multiple Sclerose). Tot mijn 20ste kon ik nog schilderen, daarna werd ik afgekeurd en kreeg ik allemaal opleidingen die ik vanwege de uiteenlopende ziekte steeds minder goed kon, waardoor ik een uitkering kreeg. Mijn relatie duurde tot mijn 40ste samenwonend met 2 kinderen, het ging zo slecht met mij dat het uit ging tussen mijn vrouw en mij. Zij kon er niet meer tegen en ook het privé leven ging door de ziekte er aan onder door. Ik verloor mijzelf en kwam te wonen in een huurhuis. Wij hadden co-ouderschap maar dit was niet op papier vastgelegd. Later kwam mijn zoon bij mij wonen en mijn dochter bij haar moeder. Ik heb altijd voor mijn zoon en dochter gezorgd. Mijn dochter wilt mij niet meer zien vanwege mijn uitkering en omdat de vriend van mijn ex meer geld heeft dan mij. In deze negatieve tijd heb ik helaas ook kennis gemaakt met epilepsie en is mijn geheugen achteruit gegaan. Mijn zoon maakt voor mij wiet druppels en die zorgen ervoor dat ik beter de dag door kom en beter kan praten maar dit is helaas geen medicijn. Gelukkig kan ik soms nog wel een paar boodschappen halen door hierbij mijn rollator te gebruiken.

Graag zou ik behandeld willen worden zodat ik minder klachten ga ervaren. Daarnaast gebruik ik veel medicijnen die ik na behandeld te zijn misschien niet meer hoef te gebruiken voor mijn spasmes en hopelijk krijg ik het gevoel in mijn handen weer terug. Hiervan durf ik alleen maar te dromen.

Een tijdlang heb ik copaxone gebruikt, maar de ziekte is altijd verergert. Helaas remt dit medicijn de ziekte alleen maar en stopt het de ziekte niet. Mijn zoon maakt dit allemaal van dichtbij mee, is erg betrokken en verzorgt mij dagelijks. Ik ben blij dat hij er elke dag voor mij is en zou graag samen met hem behandeld willen worden, zodat hij hopelijk niet dezelfde gevolgen van de ziekte zal meemaken als mij.

Verhaal Nick

Mijn naam is Nick en ik ben 3 jaar geleden gediagnosticeerd met MS. Zoals hierboven is te leze heb ik een vader die MS heeft. Vanaf jongs af aan ben ik me er van bewust wat MS met je kan doen. Zo kan ik mij herinneren dat in mijn jeugd (ik was 6 jaar) mijn vader uit de auto ging en mensen naar de auto toekwamen omdat ze zagen dat hij slecht liep en zij mij vervolgens uit de auto wilden halen omdat ze dachten dat hij dronken was. Ik zag dat het steeds slechter met hem ging, hij kon eerst nog op de Spartemet (elektrische fiets) maar na een de tijd viel hij steeds om door evenwichtsverlies. Dit zie ik jammer genoeg als voorbeeld, omdat ik weet wat er gaat gebeuren als je lichaam steeds meer achteruitgaat. Mijn moeder ging weg bij mijn vader vanwege de ziekte. Ze kon het niet meer, zij wilde een eigen leven met de dingen die zij miste en hierdoor kreeg ik problemen met haar. Voor nu merk ik weinig van de ziekte. Wel zou ik nu al graag behandeld willen worden, zo kan ik er altijd voor mijn vader blijven zijn. Elke dag zorg ik voor hem, help hem als hij valt, maar ik ben ook bang dat ik dat binnen een tijd misschien niet meer kan.

Ik heb verschillende trajecten gehad waaronder Tecfidera en Aubagio. In 2 jaar tijd ben ik achteruitgegaan en ik heb nu meerdere plekken in mijn hersenen. Dat is omdat ik te veel last heb van bijwerkingen van medicijnen. Graag zou ik met mijn vader in het buitenland willen worden behandeld. Dan kan ik met hem meegaan en zelf ook weer gezond worden en hem blijven ondersteunen. Het is al erg genoeg voor hem dat ik het nu ook heb. Jammer genoeg hebben wij zelf niet het geld om ons te laten te behandelen in het buitenland.

Wat zouden wij graag willen?

Wij zouden heel graag in het buitenland behandeld willen worden, omdat er in Nederland voor MS geen enkel behandelingsplan mogelijk is. In Nederland word het door de verzekering niet vergoed maar wij hebben goede resultaten hierover gelezen over deze therapie. Wij willen behandeld worden bij Clinic aruiz in Mexico. n deze link staat wat de therapie inhoud van de kliniek zelf:

https://www.hsctmexico.com/ms_landing.php

Link voor informatie in het nederlands: 

https://msresearch.nl/leven-met-ms/ms-behandeling/stamceltherapie/

Naar aanleiding van verhalen en research schijnt het dat de HSCT behandeling de MS stopt en zullen wij er met goede hoop vanuit kunnen gaan dat de ziekte ons lichaam dan niet meer kapot maakt. Wij zouden dat samen heel graag mee willen mogen maken en vragen hiervoor om uw financiële steun. Als er geld over blijft zullen wij dat overmaken naar andere crowdfunding projecten voor mensen met MS.

Mijn vader verdiend deze behandeling. Hij heeft zoveel slechte dingen meegemaakt. Als ik gezond wil blijven en er voor mijn vader kan zijn om hem te verzorgen verdien ik deze behandeling ook, zo is mijn vader niet alleen in zijn omgeving en strijden we deze reis samen. Wij hopen op uw steun om onze droom waar te kunnen maken en ons te kunnen laten behandelen in het ziekenhuis om zo weer gezond te kunnen worden. Medicijnen zijn een tijdelijke rem maar dit is voor altijd. Het zou mij echt een positief gevoel geven dat ik er altijd voor mijn vader kan zijn.

Wij hebben $109.000 nodig voor de behandeling en €2000 voor de vliegtickets. Een HSCT behandeling $54.500 kost per persoon. Wij zouden zodra wij het geld bij elkaar hebben in februari al naar Mexico kunnen om behandelt te worden en de ziekte te stoppen. Wij hebben Revolut als bankrekening gekozen omdat wij in dollars moeten betalen en hier minder transactiekosten betalen dan bij een bank in Nederland.

hier de link van onze crowdfunding op geef.nl

https://www.geef.nl/nl/actie/voor-ms-naar-mexico-voor-hsct-stamceltherapie-vader-en-zoon/donateurs

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19-10-2022 gestart
284x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nick hazeleger

Nick hazeleger

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19-10-2022 gestart
284x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden