Natuurlijke gezondheid; ja natuurlijk!

Natuurlijke gezondheid; ja natuurlijk!
Muriël Wagenmans

Steun de kennis over de Westerse natuurgeneeskunde!

 

De afgelopen jaren hebben geleid tot meer bewustzijn over onze gezondheid en het verbeteren ervan. De focus op natuurlijke middelen wordt steeds groter. Om meer hierover te leren kunnen studenten terecht bij HVNA-Opleidingen om in deeltijd meer te leren over Westerse natuurgeneeskunde.

Wie zijn wij?

Stichting HVNA is een particulier kennis- en opleidingsinstituut voor Natuurgeneeskunde en Integrale gezondheidszorg dat eeuwenoude kennis verbindt met moderne wetenschappelijke inzichten (zie voor meer info: www.hvna-opleidingen.nl).

Onze mission statement is “Een duurzame gezondheid begint bij Natuurgeneeskunde en Integrale gezondheidszorg. Excellent opgeleide therapeuten laten je ervaren hoe dat kan.” 

Waarom onze vraag via Steunactie? Omdat wij op zoek zijn naar fondsen om de kennis over de Westerse natuurgeneeskunde meer onder de aandacht te brengen en beter in de markt te zetten. Deze investeringen willen wij niet bij de studenten neerleggen. De collegegelden die via de studenten binnenkomen worden gebruikt om het onderwijs te bekostigen, de fondsen dienen voor de promotie (PR en marketing) van het verspreiden van die kennis. Steun de Westerse natuurgeneeskunde!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10-12-2022 gestart
1021x bekeken

Actie georganiseerd voor:

HVNA-Opleidingen

HVNA-Opleidingen

Actie georganiseerd door:

Muriël Wagenmans

Muriël Wagenmans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10-12-2022 gestart
1021x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog