Nieuw begin na hartfalen en jeugdtrauma

Nieuw begin na hartfalen en jeugdtrauma

Help een mama van twee kinderen mentaal en fysiek herstellen om weer te genieten van al wat moois het leven te bieden heeft

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, mijn naam is Dina. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen. Het is niet gemakkelijk voor me om dit te delen, maar ik hoop dat mijn verhaal begrip en steun zal brengen voor mijn reis naar herstel.

 

Mijn jeugd is getekend door ernstige trauma's die diepe littekens hebben achtergelaten. Ik ben op jonge leeftijd in de steek gelaten door mijn moeder en heb vreselijk misbruik en mishandeling meegemaakt. Deze ervaringen hebben mijn vertrouwen in anderen ernstig beschadigd en me diepe emotionele pijn bezorgd.

 

Opgegroeid in een omgeving waar mijn ouders voortdurend ruzie maakten, voelde ik me nooit veilig. Het verlies van mijn broer en het overlijden van mijn opa in mijn armen hebben me in een langdurige rouw gestort.

 

In 2019 kreeg ik een ernstige hartontsteking en, ondanks dat ik door het oog van de naald ben gekropen, heeft deze ervaring mijn fysieke gezondheid blijvend aangetast. Momenteel kan ik niet fulltime werken vanwege mijn gezondheid, hoewel ik mijn best doe om financieel bij te dragen aan ons gezin.

 

Mijn man en ik komen rond met ons inkomen, maar we hebben niet genoeg financiële ruimte om de gespecialiseerde therapie te bekostigen die ik zo dringend nodig heb om mijn leven weer op te bouwen.

Ik heb nood aan fysiotherapie, kinetherapie, aangepaste middelen in huis, professionele psychologische begeleiding, en andere behandelingen die erg kostbaar worden voor mij.

Daarom vraag ik om jullie hulp. Elke bijdrage, hoe klein ook, kan een groot verschil maken in mijn herstelproces. Jullie steun betekent niet alleen veel voor mij, maar ook voor mijn kinderen, omdat ik mij elke dag 100% inzet om hun te kunnen bieden wat ze verdienen.

 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal en voor jullie overweging om mij te steunen in deze tijd.

 

Met dankbare groeten,

 

Dina

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25-06-2024 gestart
6x bekeken

Actie georganiseerd door:

Hanne Jacobs

Hanne Jacobs

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25-06-2024 gestart
6x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog