Opstart Self Defense club voor vrouwen en kinderen.

Opstart Self Defense club voor vrouwen en kinderen.

Na 3 jaar dicht te zijn willen we terug opstarten met zelf verdediging voor vrouwen en kids in een nieuwe locatie.

 

Het investeren in de crowdfundingcampagne voor Aparecido's Self Defense club en de Capoeira club (Grupo Internacional Mundo Capoeira) is een kans om bij te dragen aan twee waardevolle initiatieven die een diepgaande impact hebben op mensen en gemeenschappen. Hier zijn enkele overtuigende redenen waarom mensen moeten overwegen om te investeren:

1. **Zelfverdediging en Veiligheid**: Aparecido's Self Defense club richt zich op mensen die aarzelen om zelfverdediging te leren. Door te investeren, help je hen om angsten te overwinnen en zelfverzekerder te worden in potentieel gevaarlijke situaties. Dit draagt bij aan hun persoonlijke veiligheid en welzijn.

2. **Empowerment**: De Self Defense club biedt niet alleen fysieke vaardigheden, maar ook emotionele en mentale kracht. Het stelt mensen in staat om beter te reageren op stressvolle situaties en bevordert hun algemene zelfempowerment.

3. **Jeugdontwikkeling**: Grupo Internacional Mundo Capoeira zet zich in voor de jeugd. Het biedt jongeren niet alleen de mogelijkheid om fysiek actief te zijn, maar ook om discipline, teamwork en culturele waarden te leren.

4. **Culturele Diversiteit**: Capoeira is een rijke culturele kunstvorm met wortels in de Braziliaanse geschiedenis. Door te investeren in de Capoeira club, steun je het behoud van deze culturele erfenis en bevorder je culturele diversiteit.

5. **Gemeenschapsopbouw**: Beide clubs dragen bij aan het versterken van de gemeenschap door mensen van diverse achtergronden samen te brengen. Investeerders spelen een actieve rol in het creëren van hechtere gemeenschappen.

6. **Onderwijs en Groei**: Deze clubs bieden educatieve kansen die verder reiken dan de sportschool. Investeringen ondersteunen training, coaching en educatieve programma's die bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

7. **Toekomstperspectief**: Door te investeren in deze clubs, investeer je in de toekomst van individuen en gemeenschappen. Je draagt bij aan het creëren van een positieve impact die langdurig zal voortduren.

Het investeren in Aparecido's Self Defense club en Grupo Internacional Mundo Capoeira gaat over meer dan alleen financiële steun. Het is een kans om de empowerment, veiligheid en ontwikkeling van mensen te bevorderen, en om bij te dragen aan de opbouw van inclusievere, sterkere gemeenschappen. Het is een investering in de kracht van mensen en cultuur.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-10-2023 gestart
81x bekeken

Actie georganiseerd door:

Timmy Longu

Timmy Longu

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-10-2023 gestart
81x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog