Oudste beroep ter wereld trekt het niet meer!

Oudste beroep ter wereld trekt het niet meer!
Jennifer Pleune

Help de Rosegarden door de corona crisis heen

 

Het oudste beroep ter wereld trekt het niet meer

Best een grappige koptekst vind je niet? Maar het verhaal hierachter is dat zeker niet, zoals wij hier zullen toelichten.

Onze vriendin Ylona heeft al 9 jaar een eigen bedrijf genaamd The Rosegarden en ja, dit is dus een plek waar seks te koop is. Niet meteen een doelgroep waarmee iedereen zich mee wilt identificeren, maar stop niet meteen en lees toch even door.

Privé is zij een alleenstaande en zeer liefhebbende moeder van 2 jongens en doet zij haar uiterste best om de laatst overgebleven club van Den Helder te behouden. Daarnaast een goede, leuke en vrolijke ouder voor haar kinderen te zijn. Dat laatste iets wat zij dus gemeen heeft met een groot aantal van jullie die dit nu lezen.

Ook bij onze vriendin sloeg het noodlot toe in de vorm van corona, de boel moest dicht! Politici maakten verschillende beloftes om bedrijven bij te staan in deze moeilijke periode maar wij hoeven verder niet uit te leggen dat vele hiervan niet zijn nagekomen. 

In de hoop dat de politici zich aan hun beloftes zouden houden, heeft Ylona vorig jaar juli een flink bedrag bij de bank kunnen lenen, in de hoop ook snel weer open te kunnen. Nu is het echter zo dat zij nog steeds niet open mag maar waar haar schulden hard op blijven lopen en zij, omdat ze al een keer heeft geleend, niet meer bij mag lenen onder het argument: “dan had je meteen maar meer moeten lenen”. Maar voor iemand die in al die 9 jaar nog nooit een euro schuld heeft gehad, goede hoop had dat het snel weer normaal zou worden, is dit allemaal achteraf gezeur waar zij niets mee opschiet.

Nu zien wij, haar vriendinnen, haar twee kinderen en haar andere kennissen, de hiervoor altijd vrolijke en optimistische Ylona veranderen in een vrouw die geregeld huilt en geen uitweg of oplossing meer ziet. Die er zelfs over nadenkt om de boel maar dicht te gooien, waardoor zij achterblijft zonder bedrijf, maar wel met een schuld van €60.000. Dit laten wij als vriendinnen natuurlijk niet gebeuren!

Dus nu komt het, voor diegene die het tot hier hebben gered om te blijven lezen…. Wij willen hulp, jouw hulp! En nee, niet meteen grote bedragen maar een bedrag wat eigenlijk iedereen kan missen. Bedenk je eens wat voor verschil jij zou kunnen maken als dat bedrag wat je door de corona niet hebt kunnen uitgeven aan die kop koffie op het terras, dat drankje in de kroeg of die bak popcorn in de bioscoop, zou doneren. 

Wij hopen op vele gulle gevers. Namens ons (Jennifer, Suzanne, Helene) en natuurlijk Ylona: BEDANKT!

 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18-03-2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Jennifer Pleune

Jennifer Pleune

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18-03-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog