Paardenman wil jongens droom waarmaken in Frankrijk.

Paardenman wil jongens droom waarmaken in Frankrijk.

Nederland, de overheid maakt het ons hier niet makkelijk, daarom wil ik mijn paardendroom waarmaken in Frankrijk

 

De Nederlandse overheid maakt het de “boerenjongen“ niet makkelijk. zo ook wij die actief zijn in de paardensport, steeds hogere grondprijzen, minder ruimte, en meer regels. 

Als jonge jongen droomde ik altijd al om actief te zijn in de paardensport, wel genaamd de draf en rensport. Door steeds minder interesse vanuit gemeentes en de overheid. wordt dit een sport in zwaar weer, en zo ook financieel voor ons, je wilt althans dat jou viervoeter wel het beste van het beste krijgt, wat er eigenlijk voor zorgt , dat je hier in Nederland zo gezegd: geen droog brood er meer mee kan verdienen. 
 

In Frankrijk is dit een van de grootste sporten, veel animo en ook aanzien van de mensen voor deze mooie sport. Tot voor kort keek ik alleen voor wat op te steken aan ideeën. Tot op een moment, mijn droomhuis Tekoop verscheen op Facebook. Te koop, ge informeerd, wezen kijken, en natuurlijk meteen verliefd. Maar helaas geven de franse banken geen leningen aan buitenlanders , en beschik ik niet om de financiële middelen om dat op te brengen , vandaar ook deze actie 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-07-2023 gestart
97x bekeken

Actie georganiseerd door:

Danny Dendubbelden

Danny Dendubbelden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-07-2023 gestart
97x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog