PeacePulse

PeacePulse

In onrustige tijden benadrukt PeacePulse medemenselijkheid, verbindt gemeenschappen in conflict en biedt humanitaire hulp aan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste vrienden van vrede,

In deze turbulente tijden, waar de mensen in Israël en Palestina geconfronteerd worden met ongekende uitdagingen, willen wij, met PeacePulse, een beroep doen op jullie solidariteit en medemenselijkheid.

Achter de krantenkoppen, politieke debatten en complexe geopolitieke realiteiten schuilen gewone mensen, families en kinderen die dagelijks te maken hebben met de harde realiteit van conflict. Het is onze overtuiging dat, te midden van deze moeilijke tijden, het mogelijk is om een verschil te maken door de kracht van medemenselijkheid en hoop.

Ons doel is tweeledig: ten eerste, het bieden van directe humanitaire hulp aan burgers aan beide zijden van het conflict die het hardst getroffen zijn. We willen voorzien in de meest elementaire behoeften, zoals voedsel, water, medische benodigdheden en psychosociale ondersteuning. Ieder van ons kan een verschil maken in het leven van degenen die lijden.

Ten tweede richten we ons op vredesopbouwprojecten die de basis leggen voor een gemeenschappelijke toekomst. Door te investeren in initiatieven die begrip, dialoog en samenwerking bevorderen, streven we naar een vreedzame co-existentie. We geloven dat het bouwen aan bruggen van begrip de sleutel is tot het bereiken van duurzame vrede.

Met een ambitieus doel van €20.000 willen we een impact maken die verder reikt dan de grenzen van politiek en conflict. Elk bedrag dat je kunt bijdragen, groot of klein, brengt ons dichter bij het verwezenlijken van onze missie.

Laten we samen een krachtige puls van vrede sturen - een PeacePulse - die de harten van mensen raakt en hoop brengt in deze moeilijke tijden. Jouw steun is een krachtig statement voor medemenselijkheid en een betere toekomst.

Dank je wel voor je aandacht, steun en toewijding aan vrede.

Met hoopvolle groeten,

het PeacePulse-team

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16-02-2024 gestart
55x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mathieu Garni

Mathieu Garni

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16-02-2024 gestart
55x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog