Pepsi, lieve Pepsi ❤🕯

Pepsi, lieve Pepsi ❤🕯
Eline Reyniers

 

Update: ze heeft het niet gehaald 😪 de nacht van de maandwissing kregen we telefoon dat onze geliefde pepsi haar longen het aan het begeven waren.. Ademen werd moeilijk! We hebben het ondenkbare moeten doen💔😭

Op dit moment staat onze wereld even stil!

Het uiteindelijke totaalplaatje: €3900 + €2000 en vooral nooit meer onze Pepsi bij ons💔😭

Hi, ik ben Eline!

Al 6 jaar het baasje van Pepsi.

Pepsi is een Mechelse herder met een enorme liefde voor balletjes! In haar jeugdig enthousiasme had ze weer eens een balletje naar binnen gewerkt maar helaas verstopte dit uiteindelijk haar darm.

Afgelopen weekend is ze daardoor met spoed geopereerd en namen ze 20cm darm weg. Helaas bleven de complicaties niet uit! Het ene moment leek ze beter, het andere moment ging ze in shock. Ze kreeg inmiddels heel wat zware pijnstilling, antibiotica, vocht en zelfs een bloedtransfusie maar toch staan Pepsi's witte bloedcellen intussen zo laag dat ze niet meer meetbaar zijn en hetzelfde geldt voor haar eiwitten. We brachten haar daarom over naar de dierenkliniek in Gent om plasma te krijgen dit omdat ze nog 1x de kracht zou moeten vinden voor een nieuwe operatie (jawel terug een lek in haar darm) en dan ook aan te sterken na die operatie.

De eerste dagen gehospitaliseerd

verblijf in Lier kostte ons op dit moment al meer dan €2000 en de kosten voor 5 dagen Gent (want die 5 dagen zijn enorm crutiaal in haar herstel) is geschat op €5000.

Daarom zijn wij opzoek naar mensen die ons hierin willen steunen, elke € helpt ❤️‍

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30-09-2022 gestart
969x bekeken

Actie georganiseerd door:

Eline Reyniers

Eline Reyniers

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30-09-2022 gestart
969x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden