Project Zelfverzekerd

Project Zelfverzekerd
Esther Pieterse

Visagist, onderneemster wil vrouwen meer zelfvertrouwen geven. Vrouwen kunnen erg hard zijn naar elkaar en voor zichzelf.

 

Project Zelfverzekerd: Stralend jouw Ware Zelf Laten Zien

Welkom bij Project Zelfverzekerd, waar ik geloof in het krachtig omarmen van jouw unieke schoonheid en zelfvertrouwen. Mijn doel is eenvoudig maar krachtig: jou helpen om stralend jouw ware zelf te laten zien, zowel voor de camera als in het leven.

 

Mijn Filosofie

Bij Project Zelfverzekerd geloof we ik dat ware schoonheid van binnenuit komt. Het gaat niet alleen om uiterlijke kenmerken, maar vooral om de kracht en zelfverzekerdheid die je uitstraalt. Door zelfreflectie te stimuleren en bewustwording te creëren over hoe jij je voelt en wie je werkelijk bent, streef ik ernaar om een omgeving te creëren waarin je je volledig geaccepteerd en gewaardeerd voelt.

 

Hoe ik Help

Mijn aanpak is persoonlijk en empathisch. Ik luister naar jouw verhaal, begrijp jouw behoeften en streef ernaar om een veilige ruimte te bieden waarin je jezelf kunt zijn. Met behulp van retorische vragen en zelfreflectie moedig ik e aan om je eigen kracht te ontdekken en te omarmen.

 

Fotoshoots: Jouw Moment om te Stralen

Tijdens onze fotoshoots staat jouw comfort en zelfexpressie centraal. We creëren een ontspannen sfeer waarin je vrij bent om jezelf te zijn en jouw unieke schoonheid te laten zien. Onze getalenteerde fotografen vangen niet alleen beelden, maar ook emoties en momenten die jouw ware zelf weerspiegelen.

 

Jouw Reis naar Zelfvertrouwen

Bij Project Zelfverzekerd zie ik zelfvertrouwen als een reis, geen eindbestemming. We zijn er om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren tijdens jouw reis naar zelfacceptatie en zelfliefde. Samen zullen we stralen, groeien en bloeien.

Voor dit project wil ik prachtige materialen aanschaffen zoals achtergronden, setting spullen bijvoorbeel een mooie sofa en kleding outfits

Hier vraag ik jullie hulp bij❤️

Donateurs worden benoemd als sponsor indien ze dit zelf willen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12-11-2023 gestart
311x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Just beYOUtiful with Esther

Just beYOUtiful with Esther

Visagiste,  make-up artist werkend met natuurlijke producten 

Actie georganiseerd door:

Esther Pieterse

Esther Pieterse

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12-11-2023 gestart
311x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden