Steun groenteboer Mehmet bij herstel kanker

Steun groenteboer Mehmet bij herstel kanker

Gun Mehmet de rust die zijn herstel vraagt, zodat hij na tijdelijke sluiting (financieel) gezond aan het werk kan!

 

Mehmet Groente en Fruit is sinds 1996 een begrip in de Rotterdamse wijk Hillegersberg-Schiebroek. Zes dagen per week staat Mehmet met een grote glimlach klaar voor jong en oud met het lekkerste fruit, verse groente, warme nootjes, brood, en meer! Kinderen krijgen een handje rozijnen en de ouderen helpt hij hun tassen te dragen. Iedere dag staat hij om 05:00 op om op tijd bij de groothandel te zijn. Tegen 18:00 doet hij de deur van zijn winkel achter zicht dicht. Ziek zijn, daar doet Mehmet niet aan…

Tot ieders schrik kreeg Mehmet in maart 2024 echter de diagnose darmkanker. Hoewel Mehmet altijd positief is, vraagt de operatie die hij moet ondergaan om de nodige hersteltijd. Tijd die Mehmet zichzelf niet gunt, want de winkel sluiten, dat is voor Mehmet geen optie. Maar de operatie vraagt wél volledige rust en dus tijdelijke sluiting van de winkel. De verwachting van de artsen is dat Mehmet na de operatie ongeveer 12 weken niet kan werken. Dat is zijn dus ook 12 weken zonder inkomsten.  

Mehmet verdient het om de rust te kunnen nemen die het herstel van de operatie vraagt. Dat betekent ook, rust zonder financiële zorgen over de misgelopen inkomsten. Met deze actie hopen wij €10.000 in te zamelen voor Mehmet. Dit bedrag compenseert deels voor de inkomsten die Mehmet misloopt tijdens zijn afwezigheid. 

Of u financieel bijdraagt, is natuurlijk aan u. Mocht u het kunnen missen, weet dan dat elke bijdrage, hoe klein ook, een verschil maakt. Dus laten we samen Mehmet helpen, zodat hij de rust kan nemen die hij nodig heeft én na zijn herstel ook financieel gezond aan het werk kan.  

Met vriendelijke groet,

Trouwe klanten Sander, Marieke en Rosanne 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 03-04-2024 gestart
23111x bekeken

Actie georganiseerd door:

Rosanne Oomkens

Rosanne Oomkens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 03-04-2024 gestart
23111x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog