red ons huis

red ons huis
Deel deze actie via:

steun mijn mama en stiefpapa

 

Jarenlang vanuit passie en liefde gewerkt om een prachtzaak neer te zetten. 
Dit hebben zij altijd gedaan met succes en plezier! Kletsend, adviserend en vooral heel hard werkend dag in dag uit. Wat hadden ze het voor elkaar! Een situatie waar  wij onze ouders toch heel wat missen omdat ze ons alles willen geven.

Ineens stond Corona voor de deur. Maar.. Alles komt toch goed?! Je denkt  iets moois voor je kinderen  achter te laten.. Inmiddels... Spaargeld voor de zaak te verbouwen en reserves zijn op. Wat als de zaak waar al hun liefde en passie in zit er over twee maanden niet meer is? De overheid laat lijken alsof ze steun bieden, maar in realiteit worden er nog geen 0%!! van de kosten gedekt, wie houdt dat vol?! 

mijn mama blijft lachen , maar diep van binnen zit ze in een enorme knobbel , ze wilt altijd alles oplossen . maar dit nu erbij zakt ze verder, ik wil mijn mama niet kwijt op gelijk welke manier, en wil daarom proberen te helpen op deze manier.

verschillende onvoorziene kosten die erbij komen 

de afrekeningen van gas die zo erg zijn ,

de ramen die nu op instorten staan (die gebarsten zijn )

waterleiding in de badkamer gesprongen door het vriesweer

Wij willen een oproep doen aan al onze klanten, familie, vrienden, kennissen of wie dan ook die op financieel gebied IETS kan missen. Alle beetjes helpen en we hopen hier samen doorheen te komen. Mijn hart breekt als ik de zaak van mijn moeder en jan  ten onder zou zien gaan waar zij zoveel jaren bloed, zweet en tranen in hebben gestoken! 
 


Nogmaals, elke euro telt. Met een donatie van 5 euro zouden wij al heel blij zijn! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20-12-2022 gestart
1313x bekeken

Actie georganiseerd door:

chelsey degraeuwe

chelsey degraeuwe

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20-12-2022 gestart
1313x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog