Renovatie Huis

Renovatie Huis
Lucas Geerinckx

Help ons met de huis-renovatie.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve vrienden en familie,

We hopen dat dit bericht jullie goed bereikt. Vandaag benaderen we jullie met een spannende kans om een significante verandering in ons leven mogelijk te maken. Zoals jullie weten, heeft ons huis dringend renovaties nodig, en we zoeken jullie steun om ons huis om te toveren tot een droomhuis voor ons gezin.

Waarom doneren aan ons Huisrenovatieproject?

1️⃣ Gezinswelzijn: Ons huis is het centrum van ons gezinsleven. Door bij te dragen aan ons project, beïnvloed je direct het welzijn van ons gezin, waarbij je ons voorziet van een comfortabele, functionele en veilige leefruimte. Jouw steun zal een omgeving creëren waarin we kunnen gedijen, groeien en blijvende herinneringen kunnen creëren.

2️⃣ Kwaliteit van leven: Een gerenoveerd huis zal onze kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren. Met jullie genereuze donatie kunnen we essentiële reparaties aanpakken, de energie-efficiëntie verbeteren en essentiële ruimtes zoals de keuken, badkamer, garage, tuin en slaapkamers upgraden. Deze verbeteringen zullen ons dagelijks leven positief beïnvloeden en van ons huis een plek maken waar we echt graag thuiskomen.

3️⃣ Toekomstige investeringen: Jouw steun is een investering in de toekomst van ons gezin. Door ons te helpen ons huis te renoveren, stel je ons in staat om de waarde ervan te verhogen en een solide basis te leggen voor onze financiële welzijn. Dit project zal ons in staat stellen om een betere toekomst op te bouwen voor onszelf en onze dierbare kleine honden.

4️⃣ Persoonlijke verbinding: Jouw bijdrage heeft direct invloed op mensen die je kent en om wie je geeft. Weten dat je een rol hebt gespeeld in de transformatie van ons huis naar een thuis zal je een gevoel van voldoening en tevredenheid brengen. Jouw donatie wordt een persoonlijk geschenk en creëert een blijvende impact op het geluk van ons gezin.

Hoe kun je het verschil maken?

Doe een Donatie: Jouw financiële bijdrage, ongeacht het bedrag, zal een betekenisvolle impact hebben op ons renovatieproject. Elke Euro brengt ons dichter bij ons doel om een droomhuis voor ons gezin te creëren. We hebben daarom een veilig online donatieplatform op Steunactie opgezet, waar je vandaag je bijdrage kunt doen. Jouw vrijgevigheid zal diep worden gewaardeerd.

Deel ons Verhaal: Help ons om het verhaal van ons Huisrenovatieproject te verspreiden. Deel ons verhaal met je vrienden, collega's en sociale media connecties. Hoe meer mensen over ons project horen, hoe groter de kans om ons inzamelingsdoel te bereiken. Jouw pleitbezorging is onschatbaar.

Bied Expertise of Middelen aan: Als je vaardigheden of middelen hebt die kunnen bijdragen aan ons renovatieproject, zouden we enorm dankbaar zijn voor je steun. Of het nu expertise is op het gebied van bouw, ontwerp, of connecties met leveranciers, jouw hulp zal een tastbare impact hebben op het succes van ons project.

Moedig Anderen Aan: Inspireer anderen om onze zaak te steunen door onze inzamelingscampagne te delen via mond-tot-mondreclame of sociale media. Moedig je netwerk aan om zich bij jou aan te sluiten en een verschil te maken in ons leven.

Dankwoord: We waarderen oprecht jullie overweging en steun voor ons Huisrenovatieproject. Met jullie hulp kunnen we ons huis veranderen in een plek die onze dromen en aspiraties weerspiegelt. Samen kunnen we een ruimte creëren gevuld met liefde, comfort en geluk.

Dank jullie vanuit de grond van ons hart. Voor elke donatie die je maakt.

Met liefde en dankbaarheid, De eigenaren - T & L.

Afbeelding van het huis zoals het NU is.

Alvast bedankt aan jullie allemaal!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 01-10-2023 gestart
161x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lucas Geerinckx

Lucas Geerinckx

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 01-10-2023 gestart
161x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden